4 228 089 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

1047 Budapest, IV. kerület,
Baross u 99. MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Center
(Újpest)
4.73 | 10 értékelés
Információk a rendelőről

A RadiVert Diagnostic Kft. 2020 márciusában nyitotta meg Újpesten, Budapest egyik legmodernebb MRI képalkotó diagnosztikai központját. Az amerikai GE új-generációs, 1,5 Teslás MRI berendezésével kompromisszumok nélkül végezzük a teljes testre kiterjedő vizsgálatokat, beleértve a speciális, célzott vizsgálatokat, a kop...

Tovább olvasom
RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

Információk a rendelőről

A RadiVert Diagnostic Kft. 2020 márciusában nyitotta meg Újpesten, Budapest egyik legmodernebb MRI képalkotó diagnosztikai központját. Az amerikai GE új-generációs, 1,5 Teslás MRI berendezésével kompromisszumok nélkül végezzük a teljes testre kiterjedő v...
Tovább olvasom
1047 Budapest, IV. kerület, Baross u 99. MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Center (Újpest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A RadiVert Diagnostic Kft. 2020 márciusában nyitotta meg Újpesten, Budapest egyik legmodernebb MRI képalkotó diagnosztikai központját.

Az amerikai GE új-generációs, 1,5 Teslás MRI berendezésével kompromisszumok nélkül végezzük a teljes testre kiterjedő vizsgálatokat, beleértve a speciális, célzott vizsgálatokat, a koponyától, gerinctől, ízületektől kezdve a hasi és kismedencei szervekig, valamint kiemelendő az emlő és szív MR vizsgálat is. Végzünk kontrasztos és natív vizsgálatokat is. Számos vizsgálat elvégezhető prevenciós szűrés jelleggel is.

A vizsgálatok szakorvosi leletezését az adott szakterülethez, Professzor Dr. Bogner Péter vezetésével az ország legkiválóbb radiológus vezető szakorvosai végzik.

Az esetleges bezártság érzés csökkentése érdekében az MRI készülék speciális audio és fényterápiás rendszerrel van ellátva. A páciens a saját kedvenc zenéjét hallgathatja, amely segít a vizsgálat alatti relaxációban.

Azoknak a betegeknek, akik tudomásuk szerint sem bírják a bezártság érzését, lehetőséget kínálunk a vizsgálat előtt kipróbálni a berendezésben történő fekvő pozíciót. Ily módon hozzászokva már könnyebben végezhetjük a vizsgálatot. Ebben segítséget nyújtanak kiváló és empatikus kollégáink.

Bízunk benne, hogy a diagnosztikai központunk segítségével a betegek gyorsabban jutnak el megfelelő vizsgálatokra, másrészről pedig a az orvosok munkáját is segíteni tudjuk.

Galéria

Megközelíthetőség

Újpest központ (3-as metró végállomástól): 30, 30A, 230, 147 busszal az Irányi Dániel utcáig. Ellenkező irányból (Megyer): 30, 30A, 230 busszal az Irányi Dániel utcáig. Váci útról: Duna Plaza-tól megközelítve Megyeri út – Fóti út – Baross utca Dunakeszi irányából: Váci út – Fóti út – Baross utca Fót irányából: MO autópálya – Váci út – Fóti út – Baross utca

Parkolás

Klinikánk 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik.

Nyitva tartás

H-Sz-P: 9:00-17:00 K-Cs: 11:00-19:00

Vélemények

4.73 az 5-ből
5 csillag
70 %
4 csillag
30 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.7
Tisztasága 4.8
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.8
Megközelíthetősége 4.6

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. április
Az MR vizsgálatok nagyon zökkenőmentesen zajlottak, a klinika fülhallgatóval és nyugtató zenével teszi kellemesebbé a vizsgáló helységet, nem volt kellemetlen érzésem. Máskor is szívesen veszem igénybe valamelyik vizsgálatot.
Nagyon jó volna egy kicsivel több szék az MR vizsgáló előtt, mivel a szemben lévő fogászati rendelőbe is rengeteg beteg érkezik, és nem jut mindenkinek szabad ülőhely a teremben.

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
-
Telefonos egyeztetés során arról tájékoztattak, hogy a vizsgálat kiértékelése 3 munkanap. Kedden történt a vizsgálat, emiatt péntek estére foglaltam időpontot orvoshoz. Miután lezajlott a vizsgálat közölték, hogy hétfőre lesz meg a kiértékelés (4 munkanap), de felár ellenében el tudják hamarabb is készíteni...

(ellenőrzött értékelés)
2021. március
A gyorsaság
Nem volt

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. szeptember
PÉLDAMUTATÓ! 👍 Nem találkoztunk ilyen kedves, és előkékeny szakemberekkel. Nagyon köszönjük a hozzáértést és a szakszerű tájékoztatást. 🙏👍
-

(ellenőrzött értékelés)
2020. július
Nagyon segítőkészek.
Az, hogy a foglaljorvost.hu időpont foglalási rendszere koszono viszonyban nincs az ovekevel, meg szerencse, hogy felhívtam őket rögtön a foglalás után. Koszonom nekik, hogy meg aznap megoldottak.