1 696 110 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

1047 Budapest, IV. kerület,
Baross u 99. MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Center
(Újpest)
4.81 | 4 értékelés
Információk a rendelőről

A RadiVert Diagnostic Kft. 2020 márciusában nyitotta meg Újpesten, Budapest egyik legmodernebb MRI képalkotó diagnosztikai központját. Az amerikai GE új-generációs, 1,5 Teslás MRI berendezésével kompromisszumok nélkül végezzük a teljes testre kiterjedő vizsgálatokat, beleértve a speciális, célzott vizsgálatokat, a kop...

Tovább olvasom

RadiVert Diagnostic MRI Képalkotó Diagnosztikai Központ

Információk a rendelőről

A RadiVert Diagnostic Kft. 2020 márciusában nyitotta meg Újpesten, Budapest egyik legmodernebb MRI képalkotó diagnosztikai központját. Az amerikai GE új-generációs, 1,5 Teslás MRI berendezésével kompromisszumok nélkül végezzük a teljes testre kiterjedő v...
Tovább olvasom
1047 Budapest, IV. kerület, Baross u 99. MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Center (Újpest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A RadiVert Diagnostic Kft. 2020 márciusában nyitotta meg Újpesten, Budapest egyik legmodernebb MRI képalkotó diagnosztikai központját.

Az amerikai GE új-generációs, 1,5 Teslás MRI berendezésével kompromisszumok nélkül végezzük a teljes testre kiterjedő vizsgálatokat, beleértve a speciális, célzott vizsgálatokat, a koponyától, gerinctől, ízületektől kezdve a hasi és kismedencei szervekig, valamint kiemelendő az emlő és szív MR vizsgálat is. Végzünk kontrasztos és natív vizsgálatokat is. Számos vizsgálat elvégezhető prevenciós szűrés jelleggel is.

A vizsgálatok szakorvosi leletezését az adott szakterülethez, Professzor Dr. Bogner Péter vezetésével az ország legkiválóbb radiológus vezető szakorvosai végzik.

Az esetleges bezártság érzés csökkentése érdekében az MRI készülék speciális audio és fényterápiás rendszerrel van ellátva. A páciens a saját kedvenc zenéjét hallgathatja, amely segít a vizsgálat alatti relaxációban.

Azoknak a betegeknek, akik tudomásuk szerint sem bírják a bezártság érzését, lehetőséget kínálunk a vizsgálat előtt kipróbálni a berendezésben történő fekvő pozíciót. Ily módon hozzászokva már könnyebben végezhetjük a vizsgálatot. Ebben segítséget nyújtanak kiváló és empatikus kollégáink.

Bízunk benne, hogy a diagnosztikai központunk segítségével a betegek gyorsabban jutnak el megfelelő vizsgálatokra, másrészről pedig a az orvosok munkáját is segíteni tudjuk.

Megközelíthetőség

Újpest központ (3-as metró végállomástól): 30, 30A, 230, 147 busszal az Irányi Dániel utcáig. Ellenkező irányból (Megyer): 30, 30A, 230 busszal az Irányi Dániel utcáig. Váci útról: Duna Plaza-tól megközelítve Megyeri út – Fóti út – Baross utca Dunakeszi irányából: Váci út – Fóti út – Baross utca Fót irányából: MO autópálya – Váci út – Fóti út – Baross utca

Parkolás

Klinikánk 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik.

Nyitva tartás

H-Sz-P: 9:00-17:00 K-Cs: 11:00-19:00

Vélemények

4.81 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.75
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
A gyorsaság
Nem volt
Egy elkeseredett beteg
2020. szeptember
PÉLDAMUTATÓ! 👍 Nem találkoztunk ilyen kedves, és előkékeny szakemberekkel. Nagyon köszönjük a hozzáértést és a szakszerű tájékoztatást. 🙏👍
Miklós
2020. július
Nagyon segítőkészek.
Az, hogy a foglaljorvost.hu időpont foglalási rendszere koszono viszonyban nincs az ovekevel, meg szerencse, hogy felhívtam őket rögtön a foglalás után. Koszonom nekik, hogy meg aznap megoldottak.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése