330 495 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Ungváry Lilla - Repülőorvostan szakorvos

Dr. Ungváry Lilla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szemész szakorvos, repülőorvos szakorvos és kijelölt repülőorvos vagyok. Szemészként 7 évig a HIETE Szemklinikán dolgoztam, ahol jártasságot szereztem a szemfenéki lézerkezelésekben, a szürkehályog műtétben, retina leválásban, cukorbetegek szemészeti k...

Specializáció

repülőorvoslás

Tanulmányok

  • 2004 Repülőorvostan szakvizsga
  • 1998 Szemészet szakvizsga
  • 1991 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tovább olvasom
Affidea for Men Férfiegészség- központ
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szemész szakorvos, repülőorvos szakorvos és kijelölt repülőorvos vagyok. Szemészként 7 évig a HIETE Szemklinikán dolgoztam, ahol jártasságot szereztem a szemfenéki lézerkezelésekben, a szürkehályog műtétben, retina leválásban, cukorbetegek szemészeti kezelésében. Később magánklinikákon dolgoztam és a Forod József Országos Közegészségügyi Központ Repülőorovosi Központjában. Itt a képernyős munkahelyek és a foglalkozási eredetű szembetegségekre specializálódtam, azon belül a színtévesztés diagnosztikájára. Repülőorvosi szakvizsgát is tettem és hivatásos és kedvtelési pilóták, irányítók és légiutaskísérők alkalmassági vizsgálatait végzem. Jelenleg magánrendeléseken dolgozom.Munkámat a Légügyi Hatóság folyamatosan ellenőrzi, továbbképzésekre járok. Vizsgálati számom több ezerre tehető. A repülőorvos egy speciálisan képzett klinikai orvos. Ismernie kell a repülés speciális igénybevételeit az emberi szervezetre (légköri viszonyok, érzékszervi változások stb) és ismernie kell a hatályos jogszabályokat, amelyek nemzetközi és hazai szinten is szabályozzák a repülést. Ez ma Magyarországon a Bizottság 1178/2011-es EU rendelete. A repülőorvosokat a Légiközlekedési Hatóság nevezi ki, többféle kategóriában végezhető vizsgálatokra. Az én minősítésem minden polgári repülési osztályra (1, 2, 3, LAPL? Cabin Crew) érvényes.

Specializáció

  • repülőorvoslás

Tanulmányok

  • 2004 Repülőorvostan szakvizsga
  • 1998 Szemészet szakvizsga
  • 1991 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

21 értékelés
2019. augusztus
2019. április
A több éves alkalmasság (PPL).
-
2019. április
2019. március
2019. március
Segítőkész hozzáállás
2018. november
2018. november
2018. október
2018. szeptember
2018. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése