1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ungváry Lilla - Repülőorvostan szakorvos

Dr. Ungváry Lilla

(26)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szemész szakorvos, repülőorvos szakorvos és kijelölt repülőorvos vagyok. Szemészként 7 évig a HIETE Szemklinikán dolgoztam, ahol jártasságot szereztem a szemfenéki lézerkezelésekben, a szürkehályog műtétben, retina leválásban, cukorbetegek szemészeti k...

Tovább olvasom
Dr. Ungváry Lilla - Repülőorvostan szakorvos

Dr. Ungváry Lilla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szemész szakorvos, repülőorvos szakorvos és kijelölt repülőorvos vagyok. Szemészként 7 évig a HIETE Szemklinikán dolgoztam, ahol jártasságot szereztem a szemfenéki lézerkezelésekben, a szürkehályog műtétben, retina leválásban, cukorbetegek szemészeti kezelésében. Később magánklinikákon dolgoztam és a Forod József Orszá...

Tovább olvasom
Affidea for Men Férfiegészség- központ
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szemész szakorvos, repülőorvos szakorvos és kijelölt repülőorvos vagyok. Szemészként 7 évig a HIETE Szemklinikán dolgoztam, ahol jártasságot szereztem a szemfenéki lézerkezelésekben, a szürkehályog műtétben, retina leválásban, cukorbetegek szemészeti kezelésében. Később magánklinikákon dolgoztam és a Forod József Országos Közegészségügyi Központ Repülőorovosi Központjában. Itt a képernyős munkahelyek és a foglalkozási eredetű szembetegségekre specializálódtam, azon belül a színtévesztés diagnosztikájára. Repülőorvosi szakvizsgát is tettem és hivatásos és kedvtelési pilóták, irányítók és légiutaskísérők alkalmassági vizsgálatait végzem. Jelenleg magánrendeléseken dolgozom.Munkámat a Légügyi Hatóság folyamatosan ellenőrzi, továbbképzésekre járok. Vizsgálati számom több ezerre tehető. A repülőorvos egy speciálisan képzett klinikai orvos. Ismernie kell a repülés speciális igénybevételeit az emberi szervezetre (légköri viszonyok, érzékszervi változások stb) és ismernie kell a hatályos jogszabályokat, amelyek nemzetközi és hazai szinten is szabályozzák a repülést. Ez ma Magyarországon a Bizottság 1178/2011-es EU rendelete. A repülőorvosokat a Légiközlekedési Hatóság nevezi ki, többféle kategóriában végezhető vizsgálatokra. Az én minősítésem minden polgári repülési osztályra (1, 2, 3, LAPL? Cabin Crew) érvényes.

Specializáció

  • repülőorvoslás

Tanulmányok

  • 2004 Repülőorvostan szakvizsga
  • 1998 Szemészet szakvizsga
  • 1991 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

26 értékelés
2020. március
Ungváry doktornő kedvessége, segítőkészsége és kiváló szakértelme
nem volt
2020. február
2019. december
Doktorno tenyleg ertem dolgozik. Hozzaallasa megkozelithetosege osztalyon feluli. Ha tehetem csak hozza jarok vissza.
Nem volt ilyen.
2019. szeptember
2019. szeptember
Amikor sorra kerültem, akkor a doktornő dr. Unváry Lilla kijött a váróterembe, szólított, bemutatkozott és bevezetett a rendelőbe. Ez kellemes meglepetés volt. Előtte a nővér/doktor (EKG, vérvétel) szépen bemutatkozott, elmondta, hogy mit kell tennem és Ő mit fog csinálni. Én orvosnál félek, de a tájékoztatástól valahogy megnyugodtam. Ez nagyon pozitív.
A parkolás :-)
2019. augusztus
2019. április
A több éves alkalmasság (PPL).
-
2019. április
2019. március
2019. március
Segítőkész hozzáállás
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése