968 994 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Papp Rózsa - Gyermeksebész, Sebkezelő szakorvos

Dr. Papp Rózsa

(7)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Papp Rózsa plasztikai, égéssebész, gyermekgyógyász, gyermeksebész szakorvos magánrendelése. A Főorvosnő szerdai és pénteki napokon 15.00-17.00 óra között gyermeksebészet/gyermekgyógyászat magánrendelést, 17.00-19.00 óra között pedig krónikus sebke...

Tovább olvasom
Dr. Papp Rózsa - Gyermeksebész, Sebkezelő szakorvos

Dr. Papp Rózsa

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Papp Rózsa plasztikai, égéssebész, gyermekgyógyász, gyermeksebész szakorvos magánrendelése. A Főorvosnő szerdai és pénteki napokon 15.00-17.00 óra között gyermeksebészet/gyermekgyógyászat magánrendelést, 17.00-19.00 óra között pedig krónikus sebkezelés magánrendelést tart.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Papp Rózsa plasztikai, égéssebész, gyermekgyógyász, gyermeksebész szakorvos magánrendelése. 

A Főorvosnő szerdai és pénteki napokon 15.00-17.00 óra között gyermeksebészet/gyermekgyógyászat magánrendelést, 17.00-19.00 óra között pedig krónikus sebkezelés magánrendelést tart.

Tanulmányok

  • 2002 Plasztikai, és égéssebészet szakvizsga
  • 1986 Gyermeksebészet szakvizsga
  • 1982 Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 1977 Szegedi Orvostudományi Egyetem

Tagságok

  • MAGYAR SEBKEZELŐ TÁRSASÁG

Vélemények

7 értékelés
2020. augusztus
A kedves doktornő a lehető legnagyobb körültekintéssel állította fel a diagnózist, igen megfontoltan tervezte meg eljárását, és a lehető legkövetkezetesebben járt el a műtétet, kontrollokat, utókezeléseket illetően. Tökéletes munkájának tökéletes gyógyulás lett az eredménye.
Még a nehéz várakozást is a lehető legemberibben csökkentette Doktornő a minimumra.
2020. július
Főorvos asszony hatalmas empátiával fordult a gyermekem felé, látszott rajta a gyermekszeretet, a hozzáértés, áradt belőle a nyugalom és a kedvesség. Tökéletes példája annak, hogy milyennek kell lennie egy gyermekeket gyógyító orvosnak.
Nem volt semmilyen negatívum.
2019. december
Üdv mindenki....Gábor vagyok....Én Annó még Gyermekkoromban találkoztam a Doktornővel. Mostani 31éves fejjell is visszaemlékezve a mai napig Dr.Papp Rózsa szaktudásának és precizitásának köszönhetem az elmúlt XX évemet...Visszatekintve áldom kezeit és a precíz megbìzható,odaadó munkályát. Rendkívülíen Kiváló Orvos..Csak ajánlani tudom minden beteg számára...Szakmai tudása kiváló és a gyermekekkel való bánásmódja egyedülálló..Respect Doktornő🥰😘🤩
Nem volt kellemetlen tapasztalat!
2019. október
A legkivàlóbb orvos akit életemben ismertem minden tisztelem a Doktornőé !!!!!!
Nincs ilyen tapasztalat
2019. szeptember
2018. november
A kisfiam kezelését precizen végezte, végig nagyon türelmes és barátságos volt
2018. október
a doktornő végtelenül türelmes kedves nagyon örülünk hogy hozzáfordultunk
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése