4 228 056 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bárszki László - Sportorvos

Dr. Bárszki László

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Felhívjuk a pácienssek figyelmét, hogy a klinika a Doktor Úr magánrendelésén Sportorvosi Igazolást nem jogosult kiállítani! Egyetemi tanulmányait Szegeden végezte, ahol 2012-ben diplomázott általános orvosként; később 2018-ban oxyológia (mentőorvostan)...

Tovább olvasom
Dr. Bárszki László - Sportorvos

Dr. Bárszki László

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Felhívjuk a pácienssek figyelmét, hogy a klinika a Doktor Úr magánrendelésén Sportorvosi Igazolást nem jogosult kiállítani! Egyetemi tanulmányait Szegeden végezte, ahol 2012-ben diplomázott általános orvosként; később 2018-ban oxyológia (mentőorvostan) és sürgősségi orvostan szakvizsgát tett, majd 2021-ben sportorvosta...

Tovább olvasom
Komplexlabor Diagnosztika Kft.
6724 Szeged, Kenyérgyári út 8. (sarki épület; bejárat a Textilgyári út felől)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Felhívjuk a pácienssek figyelmét, hogy a klinika a Doktor Úr magánrendelésén Sportorvosi Igazolást nem jogosult kiállítani!

Egyetemi tanulmányait Szegeden végezte, ahol 2012-ben diplomázott általános orvosként; később 2018-ban oxyológia (mentőorvostan) és sürgősségi orvostan szakvizsgát tett, majd 2021-ben sportorvostanból is sikeres szakvizsgát szerezett. Jelenleg is az Országos Mentőszolgálat kivonuló szakorvosa és a Dél-Alföldi Régió orvosszakmai felelőse, az SZTE SZAKK Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztályán klinikai szakorvos, illetve az Országos Sportegészségügyi Hálózat kecskeméti rendelőjében lát el sportszakorvosi feladatokat. Szakvizsgáinak köszönhetően széles látókört nyert az orvostudomány szinte minden területén gyermek- és felnőtt ellátásban egyaránt, kezdve a belgyógyászati kórképektől, a mozgásszervi problémákon/sérüléseken át a kritikus állapotú beteg ellátásáig.

Már gyermekkora óta az élete részét képezte a napi rendszerességű sport: éveken keresztül kosárlabdázotott, majd kézilabdázott, teniszezett, napi rendszerességgel futott; végül a lovaglás, díjugratás lett a szenvedélye. 2010-ben sportedzői vizsgát tett, ezt követően éveken keresztül oktatta a lovaglást, díjugratást. 2019-től a funkcionális edzés és a kettlebell világában mélyedt el, mindemellett megismerkedett a búvárkodás, illetve a küzdősportokon belül a boksz és a kempo világával.

A sportorvosláson belül leginkább a sportrehabilitáció jelenti a legfőbb érdeklődési területét, így 2020-ban elvégezte a National Academy of Sports Medicine által akkreditált sportrehabilitációs tréner tanfolyamot, majd 2022-ben az American Council on Exercise által ellenjegyzett Medical Exercise Specialist képzésen vett részt. Így mind a mozgásszervi, mind az akut vagy krónikus belszervi megbetegedésekkel küzdők sportba való visszatérésével foglalkozik. Ezen képzéseken a sportsérülések rehabilitációs protokolljának megismerése mellett elsajátította a legmodernebb szemléletű ízületi és lágyrész mobilizációs technikákat is: sportköpölyözés, sportflossing, trigger pont terápia, sport blade használata, kinesio tape felhelyezése; illetve a belgyógyászati megbetegedések (asthma, magas vérnyomás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések, stb.) dietetikai javaslatait és sportba való visszatérésének ütemezését is elsajátította.

Szaktudásának köszönhetően 2023-ban felkérték a Budapesten megrendezett Atlétika Világbajnokság egyik vezető főorvosának, ahol pályaorvosi feladatokat látott el, illetve a Warm-Up Medical Center és a Stadium Medical Center műszakvezető sportszakorvosa is volt.

Specializáció

  • sportrehabilitáció (mozgásszervi és belszervi)

Kórházi háttér

  • Sportorvos szakorvos (Országos Sportegészségügyi Intézet)
  • Kivonuló mentőorvos (Országos Mentőszolgálat Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezet)
  • Klinikai szakorvos (Szegedi Tudományegyetem SZAKK Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály)

Tanulmányok

  • 2021. Sportorvostan szakvizsga
  • 2018. Oxyológia és sürgősségi orvostan szakvizsga
  • 2012. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Általános orvosi diploma

Dr. Bárszki László vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -