1 074 948 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Márkus György - Sportorvos, Gyermekgyógyász

Dr. Márkus György

(49)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 1976-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem. Ezt követően 6 évig dolgoztam a János Kórház Gyermek Osztályán, közben csecsemő és gyermekgyógyászatból szakvizsgát tettem 1981-ben. A gyermekorvosi tevékenység melle...

Tovább olvasom
Dr. Márkus György - Sportorvos, Gyermekgyógyász

Dr. Márkus György

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 1976-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem. Ezt követően 6 évig dolgoztam a János Kórház Gyermek Osztályán, közben csecsemő és gyermekgyógyászatból szakvizsgát tettem 1981-ben. A gyermekorvosi tevékenység mellett sportorvosként is dolgozom. Keresse a Doktor Urat, ha sportorvosi...

Tovább olvasom
Affidea for Men Férfiegészség- központ
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 1976-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem. Ezt követően 6 évig dolgoztam a János Kórház Gyermek Osztályán, közben csecsemő és gyermekgyógyászatból szakvizsgát tettem 1981-ben. A gyermekorvosi tevékenység mellett sportorvosként is dolgozom. Keresse a Doktor Urat, ha sportorvosi alkalmassági és szűrővizsgálatra van szüksége, illetve ha versenyengedélyét szeretné meghosszabbíttatni.

Tanulmányok

  • 1976. Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
  • 1981. Csecsemő és gyermekgyógyászat
  • 2004. Sportorvoslás

Vélemények

49 értékelés
2020. november
Orvos már nagyon sietett haza, kicsit késtünk a parkolás miatt, ami miatt 5x elnézést kértem, de láthatóan emiatt kicsit bosszús volt. Nem is nagyon volt kommunikatív, talán ezért, talán másért. Ő nem vizsgálta meg a gyermeket (sportorvos), csak az asszisztens foglalkozott a gyerekkel, aki viszont nagyon rendes volt.
2020. október
2020. szeptember
2020. március
Bepecsételte az engedélyt a dr.
Nem volt.
2020. február
2019. október
Doktor úr rendkívül segítőkész volt, csak ajánlani tudom!
2019. október
Gyors és hatékony.
Drága.
2019. szeptember
gyors, pontos, kedves
nem volt ilyen
2019. április
Alapos, korrekt ellátás.
2019. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése