374 118 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Ádám Mónika - Szemész

Dr. Ádám Mónika

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Ádám Mónika, szemész szakorvos vagyok. A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1988-ban. Szemész szakvizsgát 1993-ban szereztem, majd 1997-ben Kontaktologusi vizsgát is. Első munkahelyem az Orvostovábbképző Intézet Szemés...

Specializáció

Kedvenc szakterületem a kontaktológia, ezen belül speciálisan a keratoconus kontaktlencsével való korrigálása speciális lágy-,...

Tovább olvasom
CLC Optika Szemészeti Rendelő
1027 Budapest, II. kerület, Vitéz utca 5-7. fsz. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Vitéz utca 5-7. fsz. 2.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Ádám Mónika, szemész szakorvos vagyok. A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1988-ban. Szemész szakvizsgát 1993-ban szereztem, majd 1997-ben Kontaktologusi vizsgát is. Első munkahelyem az Orvostovábbképző Intézet Szemészeti Osztálya volt, később bekapcsolódtam az Egészségügyi Főiskola Optometrista képzésébe, mint kontaktlencse gyakorlati, majd elméleti oktató is. Részt vettem a főiskolai hallgatók szakdolgozatainak konzulensi munkájában illetve elbírálásában. Gyermekeim megszületése után munkámat szakrendelőkben,és optikákban folytattam.

Specializáció

  • Kedvenc szakterületem a kontaktológia, ezen belül speciálisan a keratoconus kontaktlencsével való korrigálása speciális lágy-, gázáteresztő- , és hybrid lencsékkel. De egyéb optikai korrekciók kontaktlencsével való ellátásával is foglalkozom.Optikánkban lehetőség van diabeteses betegek -, valamint szüléstervezés előtti szemfenék vizsgálatra, tanácsadásra, állapot nyomonkövetésére. Szükség esetén kórházi kezelés megszervezését is biztosítjuk.

Tagságok

  • Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Szemorvos Társaságnak, és a Magyar Kontaktlencse Társaságnak.

Vélemények

46 értékelés
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. március
A vizsgálat hangulata.
2019. március
2019. február
Nagyon alapos, türelmes és kedves.
2019. február
A doktornő bekísért a rendelőjébe, bemutatkozott, és csak utána kezdődött el a vizsgálat.
2019. január
A vizsgálat alatt tapasztalt szakmai tudás, empátia, segíteni akarás, megoldás keresés és végtelen türelem, kedvesség.
Nem volt ilyen.
2019. január
2018. november
2018. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése
 
{{-- Minden jog fenntartva © 2019 www.foglaljorvost.hu--}}