761 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ádám Mónika - Szemész

Dr. Ádám Mónika

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Ádám Mónika, szemész szakorvos vagyok. A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1988-ban. Szemész szakvizsgát 1993-ban szereztem, majd 1997-ben Kontaktologusi vizsgát is. Első munkahelyem az Orvostovábbképző Intézet Szemés...

Specializáció

Kedvenc szakterületem a kontaktológia, ezen belül speciálisan a keratoconus kontaktlencsével való korrigálása speciális lágy-,...

Tovább olvasom
CLC Optika Szemészeti Rendelő
1027 Budapest, II. kerület, Vitéz utca 5-7. fsz. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Vitéz utca 5-7. fsz. 2.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Ádám Mónika, szemész szakorvos vagyok. A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1988-ban. Szemész szakvizsgát 1993-ban szereztem, majd 1997-ben Kontaktologusi vizsgát is. Első munkahelyem az Orvostovábbképző Intézet Szemészeti Osztálya volt, később bekapcsolódtam az Egészségügyi Főiskola Optometrista képzésébe, mint kontaktlencse gyakorlati, majd elméleti oktató is. Részt vettem a főiskolai hallgatók szakdolgozatainak konzulensi munkájában illetve elbírálásában. Gyermekeim megszületése után munkámat szakrendelőkben,és optikákban folytattam.

Specializáció

  • Kedvenc szakterületem a kontaktológia, ezen belül speciálisan a keratoconus kontaktlencsével való korrigálása speciális lágy-, gázáteresztő- , és hybrid lencsékkel. De egyéb optikai korrekciók kontaktlencsével való ellátásával is foglalkozom.Optikánkban lehetőség van diabeteses betegek -, valamint szüléstervezés előtti szemfenék vizsgálatra, tanácsadásra, állapot nyomonkövetésére. Szükség esetén kórházi kezelés megszervezését is biztosítjuk.

Tagságok

  • Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Szemorvos Társaságnak, és a Magyar Kontaktlencse Társaságnak.

Vélemények

51 értékelés
2020. március
2020. március
2020. március
Mindamellett, hogy nagyon kedves volt, a doktornő számomra is teljesen érthető módon magyarázta el a lehetőségeimet és jelentősen megkönnyítette a választást. Kifejezetten jól éreztem magam és megnyugtató volt a közeg is.
Nem volt.
2020. január
Rendszeresen járok a Doktornőhöz, immár 2-3 éve. Továbbra is alapos, kedves, készséges, emberi szakembernek látom.
-
2020. január
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. március
A vizsgálat hangulata.
2019. március
2019. február
Nagyon alapos, türelmes és kedves.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése