597 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kolumbán Réka - Szemész

Dr. Kolumbán Réka

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Az egyetemi évek befejezését követően a kazincbarcikai szemészeti osztályon kezdtem el dolgozni 2004-ben. Szakorvosképzés keretén belül több éves debreceni klinikai gyakorlatot követően az akkori Semmelweis Szemészeti Osztályon folytathattam a munkát D...

Specializáció

szemészet

Tanulmányok

  • 2012 Szemészet szakvizsga
  • 2003 MOGYE - Általános Orvostudományi Kar

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az egyetemi évek befejezését követően a kazincbarcikai szemészeti osztályon kezdtem el dolgozni 2004-ben. Szakorvosképzés keretén belül több éves debreceni klinikai gyakorlatot követően az akkori Semmelweis Szemészeti Osztályon folytathattam a munkát Dr. Tornai Ildikó vezetése alatt. Időközben lehetőségem nyílt további vizsgálatok elvégzésére, köszönhetően a Santa Lucia Egészségcentrumban rendelkezésre álló, osztályon nem elérhető, magasszintű technikai eszközöknek. Ezen vizsgálatok eredményeinek felhasználásával részt vehettem több páciens életminőségének, látásának javításában. Arra törekszem, hogy a különböző szem- és látásproblémákkal küszködő páciensek nehéz mindennapjait megkönnyítsem azáltal, hogy a rendelkezésre álló technikai háttérrel, kezelésekkel és szaktudásom legjavával elősegítem panaszaik enyhítését vagy megszüntetését. Miért lettem szemorvos? Egyetemista koromban friss kontaktlencse viselőként súlyosabb gyulladás alakult ki a szaruhártyámban, melyet akkor egy fiatal rezidens orvosnő maradványtünet nélkül meggyógyított. Az akkor átélt kegyetlen fájdalmak, kellemetlenségek segítettek elhatározásomban, hogy a szemészeti panaszok megértésében, kezelésében tudnék leginkább szerepet vállalni.

Specializáció

  • szemészet

Kórházi háttér

  • Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

Tanulmányok

  • 2012 Szemészet szakvizsga
  • 2003 MOGYE - Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4 értékelés
2017. október
Barátságos, segítőkész és nagy szaktudású
2017. szeptember
Pontosan behívtak a foglalt időpontban. a doktornő barátságos volt.
2017. szeptember
Kedves, alaposan dolgozó orvos. Megfelelő volt az ellátás és tájékoztatás is számomra. Másoknak is ajánlani fogom.
2017. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése