1 080 336 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kontor Gabriella - Szemész

Dr. Kontor Gabriella

(88)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

*** A MAGÁNRENDELŐ 2020.01.07-ÉN A KÖVETKEZŐ CÍMRE KÖLTÖZIK: 1114 BUDAPEST, ULÁSZLÓ U. 38.*** Dr. Kontor Gabriella szemész szakorvos magánrendelése. A Doktornő 1986-ban végzett a SOTE ÁOK-n, pályáját neurológusként kezdte, majd szemészként folytatta....

Tovább olvasom
Dr. Kontor Gabriella - Szemész

Dr. Kontor Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

*** A MAGÁNRENDELŐ 2020.01.07-ÉN A KÖVETKEZŐ CÍMRE KÖLTÖZIK: 1114 BUDAPEST, ULÁSZLÓ U. 38.*** Dr. Kontor Gabriella szemész szakorvos magánrendelése. A Doktornő 1986-ban végzett a SOTE ÁOK-n, pályáját neurológusként kezdte, majd szemészként folytatta. 1994-től dolgozik szemész szakorvosként. Alapelve, hogy szakorvoské...

Tovább olvasom
Prevenció Látáscentrum
1114 Budapest, XI. kerület, Ulászló u. 38 (Albertfalva)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

                      *** A MAGÁNRENDELŐ 2020.01.07-ÉN A KÖVETKEZŐ CÍMRE KÖLTÖZIK: 1114 BUDAPEST, ULÁSZLÓ U. 38.***

Dr. Kontor Gabriella szemész szakorvos magánrendelése. 

A Doktornő 1986-ban végzett a SOTE ÁOK-n, pályáját neurológusként kezdte, majd szemészként folytatta. 1994-től dolgozik szemész szakorvosként. Alapelve, hogy szakorvosként is mindig az  egész embert gyógyítsa és minél nagyobb gondot fordítson a megelőzésre. Ennek érdekében fontos ismerni a beteg egyéb betegségeit, életmódját, illetve a gyógyításon túl támogatni az egészséges táplálkozás, életmód kialakításában. 

Tanulmányok

  • 1994 Szemészet szakvizsga
  • 1986 SOTE ÁOK

Vélemények

88 értékelés
2020. november
A doktornö szaktudasa, turelme, kedvessege lattan maskor is hozza fogok idöt foglalni.
Nem volt ilyen.
2020. november
kicsit sokat beszélt a doktornő olyanról is ami nem kapcsolódik szorosan a vizsgálathoz.kicsit sokat beszélt a doktornő olyanról is ami nem kapcsolódik szorosan a vizsgálathoz.
2020. november
2020. október
2020. október
A doktornő nagyon kedves és nagyon alapos. Minden vizsgálatról felvilágosított, hogy mi miért történik és az eredményt is elmagyarázta
Nem volt ilyen.
2020. október
Max tudás
No
2020. október
2020. október
Kedves, szakmailag felkészült, kiváló orvos.
Nincs.
2020. október
2020. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése