521 070 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nádudvari Anna  -

Dr. Nádudvari Anna

Beszélt nyelvek:

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Vélemények

30 értékelés
2019. október
Hogy csak ötezer Ft-ra vágtak meg.
-Egy sebtében összevágott, "beteg-centrikus", fagyos légkörű érthetetlen és követhetetlen vizsgálódás. Az Orvos a tapasztaltakat az optikai szaküzletükre tekintettel összegezte (oda lejtett a pálya) . Amikor a fizetésre került a sor a "recepciós"( nevezzük annak...) eléggé rámenősen bekérdezett, hogy szemüveg nem lesz? Ha komolyan venném az Orvos hozzáállását, akkor nem szemüveget, hanem egyenesen fehér botot kellene vennem.
2019. szeptember
Az szemorvos geppel megallapitotta milyen szemuveg dioptriara van szuksem - ez meg ok. de aztan googlen kereste ki, hogy milyen kontaktlencse dioptriara van szuksegem....
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. július
Nem volt.
2019. május
Kedves, segitokesz
2019. május
2019. május
2019. április
2019. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése