147 423 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Szász Edit - Szemész

Dr. Szász Edit

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Dr. Szász Edit szemész szakorvos magánrendelése. Látásproblémákkal, színtévesztés miatt, szemfenék vizsgálat kapcsán keresse a Doktornő magánrendelését. Lehetőség van szemészeti szűrővizsgálatra is, mely a következő vizsgálatokat foglalja magában: - Lá...

Specializáció

 • látásvizsgálat
 • szemészeti szűrővizsgálat

Tanulmányok

 • 1987 - Szemészet szakvizsga
 • 1982 - Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem

Tovább olvasom
Hungária Med-M
1135 Budapest, XIII. kerület, Jász utca 33-35.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Jász utca 33-35.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szász Edit szemész szakorvos magánrendelése. Látásproblémákkal, színtévesztés miatt, szemfenék vizsgálat kapcsán keresse a Doktornő magánrendelését. Lehetőség van szemészeti szűrővizsgálatra is, mely a következő vizsgálatokat foglalja magában: - Látásvizsgálat - Színlátás vizsgálata - Szemfenék vizsgálata - Látásélesség vizsgálata szubjektív lencsekészlettel - Fénytörés vizsgálata computer segítségével - Szemmozgások vizsgálata

Specializáció

 • látásvizsgálat
 • szemészeti szűrővizsgálat

Tanulmányok

 • 1987 - Szemészet szakvizsga
 • 1982 - Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem

Vélemények

14 értékelés
2019. március
2019. január
2018. november
2018. augusztus
2018. augusztus
2018. június
2018. április
2018. április
2018. április
"Tenyleg volt idopontja? Biztos??" es kulonboco arcvagasokkal/grimaszokkal kiserve engedett be a doktorno. Ugy ereztem magam mint egy kellementlen vendeg, pedig ugyebar en vagyok a fizeto beteg. A doktorno max 5 percet toltott velem (mikozben ereztette, hogy nem szivesen lat el most), majd felszamolt 12 ezret. Teljesen olyan erzes volt mint egy atlagon aluli allami rendeloben, csak ugye ide nem ezert jon az ember.
2018. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése