2 382 924 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth Helga - Tüdőgyógyász, Allergológus

Dr. Tóth Helga

5.00 | 35 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Helga tüdőgyógyász, allergológus, immunológus –magánrendelés felnőttek szánmára Dr. Tóth Helga 1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját. Szakképesítését 1998-ban szerezte tüdőgy...

Tovább olvasom
Dr. Tóth Helga - Tüdőgyógyász, Allergológus

Dr. Tóth Helga

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Helga tüdőgyógyász, allergológus, immunológus –magánrendelés felnőttek szánmára Dr. Tóth Helga 1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját. Szakképesítését 1998-ban szerezte tüdőgyógyászatból, 2003-ban pedig klinikai immunológiából és allergológiáb...

Tovább olvasom
Panoráma Poliklinika
1126 Budapest, XII. kerület, Derkovits u.7. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Helga tüdőgyógyász, allergológus, immunológus –magánrendelés felnőttek szánmára

Dr. Tóth Helga 1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját. Szakképesítését 1998-ban szerezte tüdőgyógyászatból, 2003-ban pedig klinikai immunológiából és allergológiából. Pályáját az Uzsoki Utcai Kórház Tüdőbelgyógyászatán kezdte, 2011-től a Péterfy Sándor utcai Kórház Tüdőgondozójának vezető főorvosa. Megszerzett ismeretit, széles körű tapasztalatát folyamatosan bővíti szakirányú képzéseken, hazai és külföldi kongresszusok (ERS) keretein belül is.

„A tüdő szervezetünknek egy olyan csodálatos része, melynek létezéséről tudomást sem veszünk, mivel természetes számunkra, hogy lélegzünk. A legkisebb probléma, mely a légzés tudatossá válását okozza, komoly terhet ró mind testileg, mind lelkileg a páciensre. Pályám kezdetén megtanultam és azóta orvosi hitvallásommá vált, hogy nem csak a betegséget, hanem a beteget egészében kell kezelni. Nap, mint nap ezzel a hittel és szemlélettel végzem munkámat a betegek testi, lelki épülése és gyógyulása érdekében.”

Ha nehézlégzést, fulladást tapasztal, gyakran köhög, torkában váladékképződést észlel vagy mellkasi fájdalmat érez. A tünetek mögött komoly betegség is állhat:
- allergia
- asztma
- tüdőgyulladás
- TBC
- tüdődaganat
- hörgőproblémák
- refluxbetegség

 

 

 

 

Specializáció

  • légzőrendszeri panaszok
  • krónikus tüdőbetegség
  • asthma
  • allergia

Tanulmányok

  • 2003 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
  • 1998 - Tüdőgyógyászat szakvizsga
  • 1993 - Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem - Általános orvos

Vélemények

5 az 5-ből
35 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.97
Megfelelő volt az ellátásod? 4.97

Részletes vélemények

Mária
2022. április
A szakorvos hozzáállása a problémám megoldásához. Türelmes, udvarias és legfőképp szakszerű, úgy hogy a laikus is megértse a valószínűsíthető helyzetet. Pontosan és érthetően mondta el a kezelési módot és a kapcsolattartást. Örülök, hogy ott lehettem.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
A doktornő nagyon kedves, alapos, mindenre kiterjedő konzultációt tartott. Türelmes, felkészült, közvetlen, nagyon kellemes a személye. Csak ajánlani tudom.
-
Peter
2022. február
Nagyon alapos volt doktornő, több lehetséges kezelési út is szóba került.
-
Anna
2021. augusztus
A Doktornő egy angyal! Végtelenül megértő és kedves volt!❤
Nincs
Dóra
2021. június
A doktor nő megtestesíti azt, amit egy, az orvosi hivatást választó embertől várok. Kedves, türelmes, humánus és precíz. Bárcsak több ilyen orvos lenne Magyarországon. ♥️
-
Evelin
2019. szeptember
A doktornő egy angyal!!Csodálatosan kedves volt,igyekezett mindent alaposan elmagyarázni
-
Judit
2019. május
Tóth Helga doktornő egy angyal, a legnagyobb szeretettel ajánlom mindenkinek, aki allergiás, asztmás vagy egyéb pulmonologiai problémaval küzd.
-
Ari
2019. február
Rendkivül kedves, figyelmes, türelmes. Alapos, csak "non plusz Ultra" Határozottan megnyugtató, kellemes ember és ORVOS.
-
Judit
2018. szeptember
Maximálisan ajánlom mindenkinek!
-
Márta Csilla
2018. szeptember
Emberséges hozzáállás, figyelmesség, kedvesség.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése