2 483 490 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Újbuda Medical Center

Újbuda Medical Center

1116 Budapest, XI. kerület,
Fehérvári út 126-128
4.75 | 9 értékelés
Információk a rendelőről

Az Újbuda Medical Center egy komplex egészségügyi központ, ahol a páciens számára elérhető az emberi test teljes feltérképezése, legyen szó éves rutin ellenőrzésről, általános egészségügyi szűrésekről, megelőzésről, vagy már meglévő panaszok teljeskörű kivizsgálásáról. A diagnózis felállításán túl, helyben megoldást ny...

Tovább olvasom
Újbuda Medical Center

Újbuda Medical Center

Információk a rendelőről

Az Újbuda Medical Center egy komplex egészségügyi központ, ahol a páciens számára elérhető az emberi test teljes feltérképezése, legyen szó éves rutin ellenőrzésről, általános egészségügyi szűrésekről, megelőzésről, vagy már meglévő panaszok teljeskörű ki...
Tovább olvasom
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 126-128

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Újbuda Medical Center egy komplex egészségügyi központ, ahol a páciens számára elérhető az emberi test teljes feltérképezése, legyen szó éves rutin ellenőrzésről, általános egészségügyi szűrésekről, megelőzésről, vagy már meglévő panaszok teljeskörű kivizsgálásáról. A diagnózis felállításán túl, helyben megoldást nyújtunk a mozgásszervi panaszok kezelésére fizikoterápiás kezeléseinkkel, valamint járóbetegellátás keretein belül konzultálhat szakorvosainkkal.

Fejlett diagnosztikai eszközökkel, szakértelemmel, vendégközpontú ellátással várjuk a hozzánk betérő pácienseket, legyen szó megelőzésről, vagy betegségkezelésről. Az Újbuda Medical Centerben rövid várakozási idővel, gyors és precíz szolgáltatást nyújtunk a diagnosztikától kezdve a gyógyulás végéig.

Az intézmény főbejáratunk felől akadálymentesített, lépcsőlifttel lehet feljutni az első emeletre, ahonnan lifttel tudnak eljutni a kívánt szintre.
A lépcsőliftet kerekesszékkel érkező, illetve lépcsőn nehezen közlekedő páciensek is igénybe vehetik. Amennyiben a lépcsőlift kezeléséhez segítséget szeretnének kérni, kérjük, jelezzék a lépcsőlift mellett található csengőgomb megnyomásával.

Az Újbuda Medical Centerben készpénzzel, bankkártyával és PayPass kártyával is lehetséges fizetni. Egészségpénztári kártyával történő fizetés nem lehetséges. Egészségpénztári tagok számla ellenében tudják elszámolni szolgáltatásainkat. Egészségpénztári számla kiállítása esetén az ellátott adatai minden esetben feltüntetésre kerülnek a számlán.

Megközelíthetőség

17, 41, 56, 47 villamosokkal, Andor utcai megálló

Akadálymentes

Igen

Parkolás

közterületen, ingyenes övezet (kérjük a menetidő kiszámolásakor kalkuláljon a parkolásra szánt idővel is) Központunk vendég parkolóhelyekkel nem rendelkezik, ezért az intézmény területére nem tudnak behajtani autóval. A központ környékén díjmentesen lehet parkolni, általában könnyen lehet parkolóhelyet találni.

Vélemények

4.75 az 5-ből
5 csillag
78 %
4 csillag
22 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.56
Tisztasága 4.89
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.89
Megközelíthetősége 4.67

Részletes vélemények

Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Kedvesek voltak. Eltévedtem wc-re menet és utánam jöttek útbaigazítani.
Kicsit megkeverte őket, hogy nap közepén foglaltam online, de megoldották
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. május
-
Az egész rendelő nagyon sivár, rideg, nem kellemes az atmoszférája.
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. május
Nagyon kedves volt a recepciós hölgy és a doktorúr is. 😊
-