1 257 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fejér Bence - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Fejér Bence

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Fejér Bence radiológus szakorvos magánrendelése. 2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán és a végzés évétől az Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikáján dolgozom. 2018 óta klinikai szakorvosként folytatom a munk...

Tovább olvasom
Dr. Fejér Bence - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Fejér Bence

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Fejér Bence radiológus szakorvos magánrendelése. 2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán és a végzés évétől az Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikáján dolgozom. 2018 óta klinikai szakorvosként folytatom a munkámat (ultrahang-, CT- és MR-diagnosztika területén). Már szakorvos-...

Tovább olvasom
Pálma Egészségügyi Központ
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 44. magasfszt. 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Fejér Bence radiológus szakorvos magánrendelése.

2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán és a végzés évétől az Egyetem Radiológiai és Onkoterápiás Klinikáján dolgozom.

2018 óta klinikai szakorvosként folytatom a munkámat (ultrahang-, CT- és MR-diagnosztika területén).

Már szakorvos-jelöltként a mindennapi tevékenységem része volt a magyar- és angol hallgatók és fiatalabb rezidensek oktatása, a klinikai diagnosztikai protokollok szervezése, legújabb irodalmi eljárások bevezetése a mindennapi gyakorlatba.

2011 óta foglalkozom uro-radiológiával, amelyen felül több munkacsoporton belül is aktívan tevékenykedem, végzek kutatói munkát.

2019-ben csatlakoztam a Pálma Egészségügyi Központ fiatal elhivatott csapatához, ahol a „Diagnosztika-Egészség-Gondoskodás” vezérfonal alapján dolgozom, így a betegek megfelelő tájékoztatásán túl a további szükséges diagnosztikus és terápiás lehetőségek szervezésében is segítünk.

 

Specializáció

  • Hasi-kismedencei ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang

Tanulmányok

  • 2018 Radiológiai szakvizsga
  • 2013 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése