1 170 699 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fried Zoltán -

Dr. Fried Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Fried Zoltán radiológus szakorvos magánrendelése. Munkám során mindig pontosságra és alaposságra törekszem. Rendszeresen szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon veszek részt. Fő szakterületem az ultrahang diagnosztika, ezen belül az érvizsgálato...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Fried Zoltán -

Dr. Fried Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Fried Zoltán radiológus szakorvos magánrendelése. Munkám során mindig pontosságra és alaposságra törekszem. Rendszeresen szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon veszek részt. Fő szakterületem az ultrahang diagnosztika, ezen belül az érvizsgálatok, valamint az ízületi ultrahang vizsgálatok, azonban végzek még has...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Fried Zoltán radiológus szakorvos magánrendelése.

Munkám során mindig pontosságra és alaposságra törekszem. Rendszeresen szakmai továbbképzéseken, kongresszusokon veszek részt. Fő szakterületem az ultrahang diagnosztika, ezen belül az érvizsgálatok, valamint az ízületi ultrahang vizsgálatok, azonban végzek még hasi, pajzsmirigy, és egyéb ultrahang vizsgálatokat is.

Specializáció

  • érvizsgálat
  • ízületi vizsgálatok

Kórházi háttér

  • Zuglói Egészségügyi Szolgálat Képalkotó Diagnosztikai Szakrendelés - vezető főorvos

Tanulmányok

  • Semmelweis Orvostudományi Egyetem: Általános Orvosi Diploma
  • Radiológiai Szakvizsga

Tagságok

  • MOK

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése