1 594 836 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zsibrita Kinga online magánrendelése

Zsibrita Kinga online magánrendelése

,
4.5 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

Kedves leendő, vagy visszatérő Páciensem! Az online konzultáció mellett már lehetőség van személyes találkozóra Érden vagy Budapesten, előre egyeztetett helyszínen. Preferált területek XI., XII. kerületek, illetve a belvárosban a Kálvin tér és M4-es metró vonala. Ha szükség, vagy igény van rá, szívesen házhoz megyek. K...

Tovább olvasom
Zsibrita Kinga online magánrendelése

Zsibrita Kinga online magánrendelése

Információk a rendelőről

Kedves leendő, vagy visszatérő Páciensem! Az online konzultáció mellett már lehetőség van személyes találkozóra Érden vagy Budapesten, előre egyeztetett helyszínen. Preferált területek XI., XII. kerületek, illetve a belvárosban a Kálvin tér és M4-es metró...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kedves leendő, vagy visszatérő Páciensem!

Az online konzultáció mellett már lehetőség van személyes találkozóra Érden vagy Budapesten, előre egyeztetett helyszínen. Preferált területek XI., XII. kerületek, illetve a belvárosban a Kálvin tér és M4-es metró vonala.

Ha szükség, vagy igény van rá, szívesen házhoz megyek.

Keressen, ha megőrizné egészségét, ha laboreredményeiben valami eltérést láttak, vagy emésztőrendszeri problémája van. Főbb szakterületem a vese és megbetegedései, az ezekkel járó társbetegségek, dialízis előtti diéta, dialízis alatt szükséges diéták, szervátültetés után megfelelő étrend kialakítása, a testsúly normális szinten tartása.

 

Akadálymentes

Igen

Vélemények

4.5 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 4
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4

Részletes vélemények

Pocok
2021. július
Mindenki mosolygós.
Kellemetlen a bajokról őszintén beszélni, de szükséges.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése