820 455 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

Információk a rendelőről


A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, ang...
Tovább olvasom
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, angiológia és a belgyógyászat terén. Jól felszerelt rendelőnkben ultrahangvizsgálatokat és kardiológiai diagnosztikát is végzünk. A mozgásszervi terápia számos területén nyújtunk Önnek segítséget, mint például manuálterápia, kineziotaping vagy egyéni célzott gyógytorna, masszázs.   Rendelőnkben bankkártyás fizetés is lehetséges, valamint egyes egészségpénztári kártyákat is elfogadunk.

Megközelíthetőség

  A rendelő a Csonka János Gépgyár Irodaház területén található.

Parkolás

  A rendelőtől 150 méterre, a Hamzsabégi út 24 előtt javasoljuk a parkolást, itt napközben gyakran van hely. 265 Ft/óra 8-18 között. Amennyiben valaki nehezen tud járni, a rendelő előtti parkolóban rövid várakozásra a kiszállás erejéig van lehetőség, azonban itt parkolóhelyet napközben nehezen találni. Javasolt parkolóhely a Hamzsabégi úton (265Ft/óra): https://goo.gl/maps/KZAo8i6nr29id7cu6 Javasolt parkolóhely a Prielle Kornélia utcában (ingyenes): https://goo.gl/maps/co7Aqoia2dNASjD87 Parkolás SMS-ben: +36-20/30/70-7633114 (Hamzsabégi út)

Nyitva tartás

  Hétfő-péntek 8-20

Vélemények

606 értékelés
2020. június
2020. június
Nem volt
2020. június
2020. június
Minden rendben volt.
Nem volt.
2020. június
A Doktornő rendkívül alapos vizsgálatot végzett, figyelme sok mindenre kiterjedt, annak érdekében, hogy az összetett, nem egyszerű problémát orvosolni tudja. Még nem értünk a végére, de bízom a Doktornőben.
2020. május
Kedves volt mindenki, higéniára extrém módon figyeltek a járvány alatt.
Nehéz parkolót találni.
2020. május
2020. május
érthetően elmagyarázták mit kell tennem
2020. május
Gyors , pontos és kedves ügyfélfogadás!
Nem volt ilyen!
2020. május
A doktornő nagy tapasztalata,embersége közvetlensége.
Nem volt ilyen!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése