1 078 683 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

1116 Budapest, XI. kerület,
Fehérvári út 44. I. em. 107.
(Újbuda)
(618)
Információk a rendelőről

A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, angiológia és a belgyógyászat terén. Jól felszerelt rendelőnkben ult...

Tovább olvasom
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

Információk a rendelőről

A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, ang...
Tovább olvasom
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, angiológia és a belgyógyászat terén. Jól felszerelt rendelőnkben ultrahangvizsgálatokat és kardiológiai diagnosztikát is végzünk. A mozgásszervi terápia számos területén nyújtunk Önnek segítséget, mint például manuálterápia, kineziotaping vagy egyéni célzott gyógytorna, masszázs.   Rendelőnkben bankkártyás fizetés is lehetséges, valamint egyes egészségpénztári kártyákat is elfogadunk.

Megközelíthetőség

A rendelő a Csonka János Gépgyár Irodaház területén található.

Parkolás

A rendelőtől 150 méterre, a Hamzsabégi út 24 előtt javasoljuk a parkolást, itt napközben gyakran van hely. 265 Ft/óra 8-18 között. Amennyiben valaki nehezen tud járni, a rendelő előtti parkolóban rövid várakozásra a kiszállás erejéig van lehetőség, azonban itt parkolóhelyet napközben nehezen találni. Javasolt parkolóhely a Hamzsabégi úton (265Ft/óra): https://goo.gl/maps/KZAo8i6nr29id7cu6 Javasolt parkolóhely a Prielle Kornélia utcában (ingyenes): https://goo.gl/maps/co7Aqoia2dNASjD87 Parkolás SMS-ben: +36-20/30/70-7633114 (Hamzsabégi út)

Nyitva tartás

Hétfő-péntek 8-20

Vélemények

618 értékelés
2020. szeptember
2020. szeptember
Sajnos késésben voltunk. Telefonon felhívtuk a rendelőt. A hölgy aki felvette nagyon kedves volt. Azt mondta semmi baj. Menjünk nyugodtan. Kedves személyzet, kedves doktornő. Az időpont betartása.
2020. szeptember
2020. szeptember
Kedvesség, segítőkészség. Odafigyelés a higiéniai szabályokra a vírushelyzetben.
Ilyen nem volt.
2020. szeptember
Pontosan tartották a foglalt időpontot, majd rendkívül alaposan zajlott a vizsgálat és a diagnosztizálás.
Egyszerre kicsit sokan várakoztunk, feltorlódtak az emberek (időpont nélkül is érkeztek), szegény recepciós lány épp túl volt terhelve, még telefonon is hívták mindeközben.
2020. augusztus
2020. augusztus
2020. július
Türelmesen és kedvesen segítettek az időpontválasztásban.
2020. július
2020. július
nem volt ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése