469 173 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

Információk a rendelőről


A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, ang...
Tovább olvasom
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumot kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak. Szakorvosi segítséget nyújtunk a reumatológia, fájdalomterápia, kardiológia, angiológia és a belgyógyászat terén. Jól felszerelt rendelőnkben ultrahangvizsgálatokat és kardiológiai diagnosztikát is végzünk. A mozgásszervi terápia számos területén nyújtunk Önnek segítséget, mint például manuálterápia, kineziotaping vagy egyéni célzott gyógytorna, masszázs.   Rendelőnkben bankkártyás fizetés is lehetséges, valamint egyes egészségpénztári kártyákat is elfogadunk.

Megközelíthetőség

  A rendelő a Csonka János Gépgyár Irodaház területén található.

Parkolás

  A rendelőtől 150 méterre, a Hamzsabégi út 24 előtt javasoljuk a parkolást, itt napközben is mindig van hely. Amennyiben valaki nehezen tud járni, a rendelő előtti parkolóban rövid várakozásra a kiszállás erejéig van lehetőség, azonban itt parkolóhelyet napközben nehezen találni. Javasolt parkolóhely: https://goo.gl/maps/KZAo8i6nr29id7cu6 Parkolás SMS-ben: +36-20/30/70-7633114

Nyitva tartás

  Hétfő-péntek 8-20

Vélemények

548 értékelés
2019. november
2019. november
2019. november
2019. november
Kedvesen fogadtak, elmondták, hogy mi fog történni, hol várakozzunk és mennyien vannak még előttünk.
Ilyen nem volt.
2019. november
2019. november
2019. október
2019. október
A doktornő nagyon kedves és alapos volt.
A parkolás egyszerűen katasztrófa. Az épület portása valószínűleg nincs tisztában vele, hogy aki egy mozgáscentrumba megy, az nem biztos, hogy kilométereket tud futni vagy gyalogolni. A parkolóba nem engedett be, így kiraktam édesanyámat és kb. 3 utcára sikerült parkolnom.
2019. október
Nehézkes a parkolás, mozgásszervi panaszokkal probléma a sok séta.
2019. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése