516 102 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
A-Balance Magánrendelő

A-Balance Magánrendelő

A-Balance Magánrendelő

Információk a rendelőről


A Mammut II. bevásárlóközpont 5. emeletén kellemes, kényelmes környezetben várjuk a gyógyulni, szépülni vágyó pácienseket. A terápiás repertoárban ötvöződnek a mai modern medicina, a homeopátia, az apiterápia és egyéb alternatív diagnosztikus és kezelési...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Lövőház utca 1-5. V. emelet (Mammut II.) (Millenáris)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Mammut II. bevásárlóközpont 5. emeletén kellemes, kényelmes környezetben várjuk a gyógyulni, szépülni vágyó pácienseket.

  A terápiás repertoárban ötvöződnek a mai modern medicina, a homeopátia, az apiterápia és egyéb alternatív diagnosztikus és kezelési lehetőségek a páciensek igényeinek és szükségleteinek megfelelően személyre szabva.

Megközelíthetőség

  Mammut II. épület, a szökőkút mögötti lifttel közelíthető meg!

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  a Mammut II. mélygarázsában, vagy az utcán

Vélemények

434 értékelés
2019. november
2019. október
-
2019. október
2019. október
Figyelmes, kedves, mosolygós asszisztenssel találkoztunk. A megbeszélt időpont előtt 1 nappal egy fantasztikusan jó szövegű SMS-t kaptunk tőle.
A rendelő a Mammut üzletközpont 5. emeletén van. Nehezen találtuk meg azt az 1 liftet/lépcsőházat, ahonnan megközelíthető.
2019. október
2019. október
Kedves személyzet, tiszta, kulturált váró.
Nem volt
2019. szeptember
2019. szeptember
A kezelési idő hossza. A Doktornő alapossága.
Nem volt.
2019. szeptember
.
-
2019. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése