1 990 104 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Matuszka István -

Dr. Matuszka István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Matuszka István addiktológiai konzultáns vagyok. Tizenöt évig dolgoztam Budapesten egy szenvedélybetegeket segítő alapítványnál. Konzultánsi tevékenységemet a személyközpontú megközelítés alapján, alternatív terápiás módszerek szükség szerinti inte...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Matuszka István -

Dr. Matuszka István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Matuszka István addiktológiai konzultáns vagyok. Tizenöt évig dolgoztam Budapesten egy szenvedélybetegeket segítő alapítványnál. Konzultánsi tevékenységemet a személyközpontú megközelítés alapján, alternatív terápiás módszerek szükség szerinti integrálásával végzem. A konzultáció, mint rövid távú terápiás aktivitás...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Matuszka István addiktológiai konzultáns vagyok. Tizenöt évig dolgoztam Budapesten egy szenvedélybetegeket segítő alapítványnál. Konzultánsi tevékenységemet a személyközpontú megközelítés alapján, alternatív terápiás módszerek szükség szerinti integrálásával végzem. A konzultáció, mint rövid távú terápiás aktivitás, egyaránt alkalmas a pszichoaktív anyaghasználók (alkohol, kábítószerek, gyógyszer, nikotin) valamint a viselkedési addikciókban (játék, munka, szex, társfüggőség, internet függőség, stb.) szenvedők állapotának, a függőség fokának a felmérésére, valamint célirányos kezelésére. Alapszolgáltatásom az addiktológiai állapotfelmérés, és az ezen alapuló tanácsadás, a terápiás lehetőségek feltárása, erre irányuló indikáció esetén a beteg szakorvoshoz, illetve szükség szerinti egyéb terápiába irányítása. Kiemelt feladatomnak tartom a dohányzásról történő leszokás támogatását, a dohányzás következtében fellépő ártalmak csökkentését, a már kialakult testi betegségek esetében az életminőség javítását. Célom a rendelkezésre álló leszokást segítő terápiás eljárások továbbfejlesztése, az ehhez szükséges adatok gyűjtése és tudományos feldolgozása, publikálása.

Specializáció

  • addiktológiai állapotfelmérés
  • motivációs interjú
  • dohányzásról történő leszoktatás támogatása
  • munkafüggőséggel kapcsolatos konzultáció, tanácsadás

Tanulmányok

  • 1993 - Szegedi József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar
  • 2014 - SOTE Egészségtudományi Kar, addiktológiai konzultáns diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése