1 079 868 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Matuszka István -

Dr. Matuszka István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Matuszka István addiktológiai konzultáns vagyok. Tizenöt évig dolgoztam Budapesten egy szenvedélybetegeket segítő alapítványnál. Konzultánsi tevékenységemet a személyközpontú megközelítés alapján, alternatív terápiás módszerek szükség szerinti inte...

Tovább olvasom
Dr. Matuszka István -

Dr. Matuszka István

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Matuszka István addiktológiai konzultáns vagyok. Tizenöt évig dolgoztam Budapesten egy szenvedélybetegeket segítő alapítványnál. Konzultánsi tevékenységemet a személyközpontú megközelítés alapján, alternatív terápiás módszerek szükség szerinti integrálásával végzem. A konzultáció, mint rövid távú terápiás aktivitás...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Matuszka István addiktológiai konzultáns vagyok. Tizenöt évig dolgoztam Budapesten egy szenvedélybetegeket segítő alapítványnál. Konzultánsi tevékenységemet a személyközpontú megközelítés alapján, alternatív terápiás módszerek szükség szerinti integrálásával végzem. A konzultáció, mint rövid távú terápiás aktivitás, egyaránt alkalmas a pszichoaktív anyaghasználók (alkohol, kábítószerek, gyógyszer, nikotin) valamint a viselkedési addikciókban (játék, munka, szex, társfüggőség, internet függőség, stb.) szenvedők állapotának, a függőség fokának a felmérésére, valamint célirányos kezelésére. Alapszolgáltatásom az addiktológiai állapotfelmérés, és az ezen alapuló tanácsadás, a terápiás lehetőségek feltárása, erre irányuló indikáció esetén a beteg szakorvoshoz, illetve szükség szerinti egyéb terápiába irányítása. Kiemelt feladatomnak tartom a dohányzásról történő leszokás támogatását, a dohányzás következtében fellépő ártalmak csökkentését, a már kialakult testi betegségek esetében az életminőség javítását. Célom a rendelkezésre álló leszokást segítő terápiás eljárások továbbfejlesztése, az ehhez szükséges adatok gyűjtése és tudományos feldolgozása, publikálása.

Specializáció

  • addiktológiai állapotfelmérés
  • motivációs interjú
  • dohányzásról történő leszoktatás támogatása
  • munkafüggőséggel kapcsolatos konzultáció, tanácsadás

Tanulmányok

  • 1993 - Szegedi József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar
  • 2014 - SOTE Egészségtudományi Kar, addiktológiai konzultáns diploma

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése