1 990 041 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gubucz-Pálfalvi Sejla -

Gubucz-Pálfalvi Sejla

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pálfalvi Centrum magánrendelése, pszichológiai és addiktológiai konzultáció Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológiai konzultáns, családterapeuta Diplomámat 2007-ben szereztem a Kingston University-n Londonban, az Egyesült Királyságban. Fő szakom a krimino...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Gubucz-Pálfalvi Sejla -

Gubucz-Pálfalvi Sejla

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pálfalvi Centrum magánrendelése, pszichológiai és addiktológiai konzultáció Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológiai konzultáns, családterapeuta Diplomámat 2007-ben szereztem a Kingston University-n Londonban, az Egyesült Királyságban. Fő szakom a kriminológia volt, ahol tanulmányaim fókuszába az alkohol- és drogfüggő egy...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Pálfalvi Centrum magánrendelése, pszichológiai és addiktológiai konzultáció

Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológiai konzultáns, családterapeuta

Diplomámat 2007-ben szereztem a Kingston University-n Londonban, az Egyesült Királyságban. Fő szakom a kriminológia volt, ahol tanulmányaim fókuszába az alkohol- és drogfüggő egyének szerhasználati életútja, felépülése, illetve rehabilitációs lehetőségei kerültek.

Addiktológiai konzultáns szakképesítésemet a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, reflektív addiktológiai segítő képesítésemet pedig a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Okleveles mentálhigiénés családtudományi és családterápiás szakember szakképzetségemet pedig a Semmelweis Egyetem Mentálhigiénés családtudományi és családterápiás mesterszakán szereztem.  

Az Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesületének elnöki tisztségét töltöm be. Tagja vagyok a Magyar Addiktológiai Társaságnak és a Magyar Családterápiás Egyesületnek. Résztvevőként és előadóként is rendszeresen látogatom a hazai és nemzetközi szakmai konferenciákat, műhelyeket és fórumokat.

A Centrumot felkereső klienssel történő első találkozás arra ad alkalmat, hogy megismerjem a személyes problémák természetét. Közös kiindulópontot keresünk a célravezető együttműködés jegyében. A konzultáció során egyenrangú kapcsolatban együtt gondolkodunk. Az ülések alkalmával több, alternatív megoldást jelentő lehetőségre mutatok rá, új szempontokra, változást elindító utakra hívom fel a figyelmet. A felvázolt alternatívák közül a választás joga a kliensé, melyben a későbbiekben támogatom, a felépülés egyes szakaszain végigkísérem.

Saját kompetenciahatáraim maximális kihasználása és ismerete mellett a sokszínű tapasztalattal, tudással és végzettséggel rendelkező szakmai stábom jelent garanciát arra, hogy a felépülés kapcsán felmerülő kérdésekre helytálló válaszok szülessenek. A hivatás gyakorlásában tanúsított igényesség és a folyamatos szakmai fejlődés saját magam felé megfogalmazott elvárás, mely a kliensekkel végzett munka során válik gyümölcsözővé.

Meggyőződésem szerint a felépülést megcélzó multiprofesszionális segítségnyújtás velejárója lehet a bizalmat ébresztő fogadtatás, a maximális komfort, a vendégszerető környezet és kiszolgálás. A felépülésre szánt munka során a kliens kényelmetlenné vagy éppen kínzóvá vált élethelyzetére keresi a válaszokat. Ez aligha megspórolható, azonban minden egyéb tekintetben felkínálható a kényelem. A Centrum munkatársaival egyetértésben keressük a felépülést támogató legkorszerűbb, leghatékonyabb utakat, és hasonló igényességgel választjuk meg azokat a feltételeket, amelyek mellett klienseinket hozzásegíthetjük céljaik eléréséhez.

 

 

 

Specializáció

 • Minden olyan eset, amikor az alkohol szerepe hatással van egy-egy életterületre.

Kórházi háttér

 • A Pálfalvi Centrum az ambuláns felépülési programjai mellett, bentlakásos felépülési programot is kínál a felépülni vágyó kliensei számára, melyet 24 órás orvosi ügyelet és 24 órás nővéri felügyelet mellett kórházi ápolással is igénybe tud venni.
 • Fekvőbetegellátást nem igénylő klienseinket bentlakásos formában kastélyprogramunkban vagy ambuláns formában a II. kerületi rendelőnkben fogadjuk.

Tanulmányok

 • 2018-2020 MA Okleveles mentálhigiénés családtudományi és családterápiás szakember
 • Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar, Mentálhigiéné Intézet
 • 2016-2017 Reflektív Addiktológiai Szociális Szakember
 • Bölcsészettudományi Kar, Pécsi Tudomány Egyetem, Pécs
 • 2015-2016 Addiktológiai Konzultáns
 • Egészségtudományi Kar, Semmelweis Egyetem, Budapest
 • 2007-2009 Kriminológia (kutatói program),
 • Kriminológia Tanszék, Társadalomtudományi Kar, Kingston University, London, Egyesült Királyság
 • 2004-2007 BA Kriminológia & Média és Kulturális Tanulmányok, Kriminológia Tanszék, Társadalomtudományi Kar, Kingston University, London, Egyesült Királyság

Tagságok

 • Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesület Elnöke
 • Magyar Addiktológiai Társaság Tagja
 • Családterápiás Egyesület Tagja

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése