2 908 683 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gubucz-Pálfalvi Sejla -

Gubucz-Pálfalvi Sejla

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pálfalvi Centrum magánrendelése, pszichológiai és addiktológiai konzultáció Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológiai konzultáns, családterapeuta Diplomámat 2007-ben szereztem a Kingston University-n Londonban, az Egyesült Királyságban. Fő szakom a krimino...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Gubucz-Pálfalvi Sejla -

Gubucz-Pálfalvi Sejla

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Pálfalvi Centrum magánrendelése, pszichológiai és addiktológiai konzultáció Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológiai konzultáns, családterapeuta Diplomámat 2007-ben szereztem a Kingston University-n Londonban, az Egyesült Királyságban. Fő szakom a kriminológia volt, ahol tanulmányaim fókuszába az alkohol- és drogfüggő egy...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További Addiktológiai konzultáns szakember magánorvosok

Még több Addiktológiai konzultáns szakember

További Addiktológiai konzultáns szakember magánorvosok

Még több Addiktológiai konzultáns szakember orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Pálfalvi Centrum magánrendelése, pszichológiai és addiktológiai konzultáció

Gubucz-Pálfalvi Sejla addiktológiai konzultáns, családterapeuta

Diplomámat 2007-ben szereztem a Kingston University-n Londonban, az Egyesült Királyságban. Fő szakom a kriminológia volt, ahol tanulmányaim fókuszába az alkohol- és drogfüggő egyének szerhasználati életútja, felépülése, illetve rehabilitációs lehetőségei kerültek.

Addiktológiai konzultáns szakképesítésemet a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, reflektív addiktológiai segítő képesítésemet pedig a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Okleveles mentálhigiénés családtudományi és családterápiás szakember szakképzetségemet pedig a Semmelweis Egyetem Mentálhigiénés családtudományi és családterápiás mesterszakán szereztem.  

Az Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesületének elnöki tisztségét töltöm be. Tagja vagyok a Magyar Addiktológiai Társaságnak és a Magyar Családterápiás Egyesületnek. Résztvevőként és előadóként is rendszeresen látogatom a hazai és nemzetközi szakmai konferenciákat, műhelyeket és fórumokat.

A Centrumot felkereső klienssel történő első találkozás arra ad alkalmat, hogy megismerjem a személyes problémák természetét. Közös kiindulópontot keresünk a célravezető együttműködés jegyében. A konzultáció során egyenrangú kapcsolatban együtt gondolkodunk. Az ülések alkalmával több, alternatív megoldást jelentő lehetőségre mutatok rá, új szempontokra, változást elindító utakra hívom fel a figyelmet. A felvázolt alternatívák közül a választás joga a kliensé, melyben a későbbiekben támogatom, a felépülés egyes szakaszain végigkísérem.

Saját kompetenciahatáraim maximális kihasználása és ismerete mellett a sokszínű tapasztalattal, tudással és végzettséggel rendelkező szakmai stábom jelent garanciát arra, hogy a felépülés kapcsán felmerülő kérdésekre helytálló válaszok szülessenek. A hivatás gyakorlásában tanúsított igényesség és a folyamatos szakmai fejlődés saját magam felé megfogalmazott elvárás, mely a kliensekkel végzett munka során válik gyümölcsözővé.

Meggyőződésem szerint a felépülést megcélzó multiprofesszionális segítségnyújtás velejárója lehet a bizalmat ébresztő fogadtatás, a maximális komfort, a vendégszerető környezet és kiszolgálás. A felépülésre szánt munka során a kliens kényelmetlenné vagy éppen kínzóvá vált élethelyzetére keresi a válaszokat. Ez aligha megspórolható, azonban minden egyéb tekintetben felkínálható a kényelem. A Centrum munkatársaival egyetértésben keressük a felépülést támogató legkorszerűbb, leghatékonyabb utakat, és hasonló igényességgel választjuk meg azokat a feltételeket, amelyek mellett klienseinket hozzásegíthetjük céljaik eléréséhez.

 

 

 

Specializáció

 • Minden olyan eset, amikor az alkohol szerepe hatással van egy-egy életterületre.

Kórházi háttér

 • A Pálfalvi Centrum az ambuláns felépülési programjai mellett, bentlakásos felépülési programot is kínál a felépülni vágyó kliensei számára, melyet 24 órás orvosi ügyelet és 24 órás nővéri felügyelet mellett kórházi ápolással is igénybe tud venni.
 • Fekvőbetegellátást nem igénylő klienseinket bentlakásos formában kastélyprogramunkban vagy ambuláns formában a II. kerületi rendelőnkben fogadjuk.

Tanulmányok

 • 2018-2020 MA Okleveles mentálhigiénés családtudományi és családterápiás szakember
 • Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar, Mentálhigiéné Intézet
 • 2016-2017 Reflektív Addiktológiai Szociális Szakember
 • Bölcsészettudományi Kar, Pécsi Tudomány Egyetem, Pécs
 • 2015-2016 Addiktológiai Konzultáns
 • Egészségtudományi Kar, Semmelweis Egyetem, Budapest
 • 2007-2009 Kriminológia (kutatói program),
 • Kriminológia Tanszék, Társadalomtudományi Kar, Kingston University, London, Egyesült Királyság
 • 2004-2007 BA Kriminológia & Média és Kulturális Tanulmányok, Kriminológia Tanszék, Társadalomtudományi Kar, Kingston University, London, Egyesült Királyság

Tagságok

 • Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesület Elnöke
 • Magyar Addiktológiai Társaság Tagja
 • Családterápiás Egyesület Tagja

Gubucz-Pálfalvi Sejla vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -