1 989 795 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mészáros Piroska -

Mészáros Piroska

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mészáros Piroska addiktológiai konzultáns magánrendelése. 2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal, egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását k...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Mészáros Piroska -

Mészáros Piroska

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mészáros Piroska addiktológiai konzultáns magánrendelése. 2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal, egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását követően tudok és szeretek a segítséget kérő szenvedélybetegekkel, cs...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mészáros Piroska addiktológiai konzultáns magánrendelése.

2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal,  egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását követően tudok és szeretek a segítséget kérő szenvedélybetegekkel, családtagjaikkal, munkatársaikkal együtt dolgozni.

Az addiktológia után családterápiát tanultam, majd a metamorphoses meseterápiás módszerben és művészetterápiában képződtem: a konzultációk során igyekszem minél színesebbé, érdekesebbé tenni a felépülés folyamatát. Klienseimmel olyan bizalmi, biztonságot nyújtó kapcsolatra törekszem, melyben lehetségessé válik egy új, pozitív életszemlélet, egészségesebb életstílus kialakítása, és lehetőség nyílik az együttműködést valóban segítő kommunikációs technikák elsajátítására is.

Tapasztalataim szerint a szenvedélybeteg környezete – családtagok, munkatársak – akár évek hosszú során át alkalmazkodnak a betegség kialakulásához, majd később az egyre súlyosbodó tünetekhez: Szinte észrevétlenül egyre több felelősséget vállalnak át, egyre több energiát fordítanak a megbillent egyensúly megtartására. Eközben idegileg, lelkileg kimerülnek, elfáradnak, felélik belső tartalékaikat, sok esetben eluralkodik rajtuk a kétségbeesés, a tehetetlenség érzése. Mindenki sérül ebben a folyamatban, emiatt a gyógyulás útján betegnek és hozzátartozónak együtt célszerű elindulni. A változás elindításával új minták kialakítására és új egyensúlyi helyzet megteremtésére nyílik lehetőség.

A Panoráma Klinikán orvosokkal és pszichológusokkal közösen, együtt gondolkodva segítjük a hozzánk fordulókat a testi, lelki, és kapcsolati építkezésben.

Specializáció

  • szenvedélybetegek egyéni-, páros- és családi konzultációja

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése