3 077 382 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mészáros Piroska -

Mészáros Piroska

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mészáros Piroska addiktológiai konzultáns magánrendelése. 2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal, egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását k...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Mészáros Piroska -

Mészáros Piroska

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Mészáros Piroska addiktológiai konzultáns magánrendelése. 2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal, egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását követően tudok és szeretek a segítséget kérő szenvedélybetegekkel, cs...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További Addiktológiai konzultáns szakember magánorvosok

Még több Addiktológiai konzultáns szakember

További Addiktológiai konzultáns szakember magánorvosok

Még több Addiktológiai konzultáns szakember orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mészáros Piroska addiktológiai konzultáns magánrendelése.

2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal,  egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását követően tudok és szeretek a segítséget kérő szenvedélybetegekkel, családtagjaikkal, munkatársaikkal együtt dolgozni.

Az addiktológia után családterápiát tanultam, majd a metamorphoses meseterápiás módszerben és művészetterápiában képződtem: a konzultációk során igyekszem minél színesebbé, érdekesebbé tenni a felépülés folyamatát. Klienseimmel olyan bizalmi, biztonságot nyújtó kapcsolatra törekszem, melyben lehetségessé válik egy új, pozitív életszemlélet, egészségesebb életstílus kialakítása, és lehetőség nyílik az együttműködést valóban segítő kommunikációs technikák elsajátítására is.

Tapasztalataim szerint a szenvedélybeteg környezete – családtagok, munkatársak – akár évek hosszú során át alkalmazkodnak a betegség kialakulásához, majd később az egyre súlyosbodó tünetekhez: Szinte észrevétlenül egyre több felelősséget vállalnak át, egyre több energiát fordítanak a megbillent egyensúly megtartására. Eközben idegileg, lelkileg kimerülnek, elfáradnak, felélik belső tartalékaikat, sok esetben eluralkodik rajtuk a kétségbeesés, a tehetetlenség érzése. Mindenki sérül ebben a folyamatban, emiatt a gyógyulás útján betegnek és hozzátartozónak együtt célszerű elindulni. A változás elindításával új minták kialakítására és új egyensúlyi helyzet megteremtésére nyílik lehetőség.

A Panoráma Klinikán orvosokkal és pszichológusokkal közösen, együtt gondolkodva segítjük a hozzánk fordulókat a testi, lelki, és kapcsolati építkezésben.

Specializáció

  • szenvedélybetegek egyéni-, páros- és családi konzultációja

Mészáros Piroska vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -