1 581 366 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Affidea - Bank Center

Affidea - Bank Center

1054 Budapest, V. kerület,
Szabadság tér 7.
(Lipótváros)
Információk a rendelőről

Az Affidea Diagnosztika az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A cég 1991 óta van jelen hazánkban, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országszerte 11 központban várja a pácienseket, a fővárosi telephelyek mel...

Tovább olvasom
Affidea - Bank Center

Affidea - Bank Center

Információk a rendelőről

Az Affidea Diagnosztika az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A cég 1991 óta van jelen hazánkban, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országsze...
Tovább olvasom
1054 Budapest, V. kerület, Szabadság tér 7. (Lipótváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Affidea Diagnosztika az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A cég 1991 óta van jelen hazánkban, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országszerte 11 központban várja a pácienseket, a fővárosi telephelyek mellett Szegeden, Győrött, Orosházán és Debrecenben üzemelteti a kórházakkal szorosan együttműködve radiológiai, illetve izotóp diagnosztikát.

Az elmúlt negyed évszázad során több mint 12 millió vizsgálatot végzett el a cég. A hazai intézeteik bővítésére, eszközparkjuk fejlesztésére több, mint 15 milliárd forint beruházást hajtottak végre, telephelyeik kapacitását pedig 17 MR-el és 21 CT-vel gyarapították számos egyéb berendezés mellett.

A vizsgálatok térítésesek!

Megközelíthetőség

A központ a Bank Center irodaház épületében, a földszinten található. Központunkba az irodaházon keresztül és közvetlenül az utcáról, a Sas utca felől, a mélygarázs bejárata mellett tud bejönni. M1-es metróval a legközelebbi megállók: Bajcsy Zsilinszky utca vagy Deák Ferenc tér M2-es metróval a legközelebbi megállók: Deák Ferenc tér vagy Kossuth Lajos tér. M3-as metróval az Arany János utcai megálló található legközelebb központunkhoz. Trolibusszal: A 72 és 73-as számú trolibuszok végállomásáig kell jönni. (Arany János utcai végállomás) 70 és 78-as számú trolibusszal a Kossuth Lajos téri megállóig Busszal: Az irodaház előtt áll meg a 15-ös és 115-ös autóbusz A 9-es busz Arany János utcai metró megállónál kell leszállni Villamossal: 2-es villamossal a Széchenyi István tér vagy Kossuth Lajos téri megálló

Parkolás

Amennyiben autóval érkezik, kérjük, vegye figyelembe hogy a belvárosban az utcán történő parkolás fizetős és a környék frekventáltsága miatt nehezebb. Javasoljuk az irodaház mélygarázsának, vagy a környező mélygarázsok használatát. A Bank Center mélygarázsát pácienseink is igénybe tudják venni, a parkolási díj a garázshoz vezető lifteknél fizetendő, az automatánál. A Bank Center mélygarázsa útépítési munkálatok miatt ideiglenesen a Bank utca felől érkezve csak a Nádor utca-Arany János utca felé kerülve közelíthető meg. Lipót mélygarázs: Lehajtás a Bank utcából, vagy a Szabadság tér másik végéből, a Vécsey utcából lehetséges. Parkoló automata van.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig 8:00-20:00 Szombat 8:00-14:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
50 %
4 csillag
50 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.3
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése