1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Affidea for Men Férfiegészség- központ

Affidea for Men Férfiegészség- központ

1112 Budapest, XI. kerület,
Sasadi u. 184
(Sasad)
(845)
Információk a rendelőről

Az Affidea for Men Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontja – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várja a budai régió új központjában, a Sasadi úton. Szolgáltatási palettánkon a férfiak urológiai bete...

Tovább olvasom

Affidea for Men Férfiegészség- központ

Információk a rendelőről

Az Affidea for Men Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontja – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várja a budai régió új központjában,...
Tovább olvasom
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Affidea for Men Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontja – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várja a budai régió új központjában, a Sasadi úton. Szolgáltatási palettánkon a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása mellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat.

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy klinikánkon az urológiai vizsgálatok során kizárólag férfiak ellátását végezzük!

Nyitva tartás

H-P: 8:00-20:00

Vélemények

845 értékelés
2020. október
Tiszta, rendezett, kellemes hangulat.
Nem volt ilyen.
2020. október
2020. október
A környezet és az, hogy nem volt tömeg.
Nem igazán volt. Talán a várakozás. Igazából azon kívül, hogy az asszisztensek azt mondták, hogy “kicsit” várni kell, nem kaptam több tájékoztatást
2020. október
Kellemes kornyezet, udvarias recepciosok.
2020. október
2020. október
Alapos volt a kivizsgálás.
-
2020. október
Kényelmes díványon várakoztam.
A kb. 40 perces várakozás a foglaláshoz képest és egy kicsit sok a marketingcélú kitöltendő űrlap.
2020. október
2020. október
Van kartyas fizetesi lehetoseg :D Illetve a doktor rendkivul jofej - jo hangulatban folyt a vizsgalat.
Volt nemi csuszas az idopontokkal. Fel oraval az idopontom elott errol telefonon is tajekoztattak es ott helyben is sokszor elnezest kertek miatta, szoval ezt is professzionalisan kezeltek, de muszaj negativumot megemliteni, akkor ez jutna eszembe.
2020. október
Nagyon kedves volt az asszisztens
Az emailben kiküldött foglalási időpont nem egyezett a rendszerükével
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése