755 454 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Affidea for Men Férfiegészség- központ

Affidea for Men Férfiegészség- központ

Információk a rendelőről


Az Affidea for Men Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontja – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várja a budai régió új központjában,...
Tovább olvasom
1112 Budapest, XI. kerület, Sasadi u. 184 (Sasad)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Az Affidea for Men Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontja – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várja a budai régió új központjában, a Sasadi úton. Szolgáltatási palettánkon a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása mellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat.

    Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy klinikánkon az urológiai vizsgálatok során kizárólag férfiak ellátását végezzük!

Nyitva tartás

    H-P: 8:00-20:00

Vélemények

824 értékelés
2020. március
Szép idő volt szép idő volt szép idő volt szép idő volt szép idő volt szép idő volt.
Nem fogadtak, megszűnt a betegfogadás a járvány miatt, üres volt az épület, erről nem kaptam előzets értesítést.
2020. március
2020. március
2020. március
2020. március
A kedves és dekoratív recepciósok.
Nem volt.
2020. március
Sok várakozás
2020. március
2020. március
Recepció és asszisztencia kimagasló udvariassága és figyelmessége
nem volt
2020. március
2020. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése