3 059 091 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Affidea - Margit Kórház

Affidea - Margit Kórház

1032 Budapest, III. kerület,
Bécsi út 132. B. Ép. 1. emelet
(Óbuda)
Információk a rendelőről

Az Affidea Diagnosztika az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A cég 1991 óta van jelen hazánkban, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országszerte 11 központban várja a pácienseket, a fővárosi telephelyek mel...

Tovább olvasom
Affidea - Margit Kórház

Affidea - Margit Kórház

Információk a rendelőről

Az Affidea Diagnosztika az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A cég 1991 óta van jelen hazánkban, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országsze...
Tovább olvasom
1032 Budapest, III. kerület, Bécsi út 132. B. Ép. 1. emelet (Óbuda)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Affidea Diagnosztika az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A cég 1991 óta van jelen hazánkban, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országszerte 11 központban várja a pácienseket, a fővárosi telephelyek mellett Szegeden, Győrött, Orosházán és Debrecenben üzemelteti a kórházakkal szorosan együttműködve radiológiai, illetve izotóp diagnosztikát.

Az elmúlt negyed évszázad során több mint 12 millió vizsgálatot végzett el a cég. A hazai intézeteik bővítésére, eszközparkjuk fejlesztésére több, mint 15 milliárd forint beruházást hajtottak végre, telephelyeik kapacitását pedig 17 MR-el és 21 CT-vel gyarapították számos egyéb berendezés mellett.

A vizsgálatok térítésesek!

Megközelíthetőség

Autóval: 1032, Budapest Bécsi út 132. Amennyiben autóval érkezik, kérjük, vegye figyelembe hogy a kórház közvetlen környezetében lévő utcákban a parkolás díjköteles. Tömegközlekedéssel: Villamos: 17-es, 19-es, 41-es villamos. Busszal: Békásmegyer felől 8-19 óra között: 160-as busz.

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -