589 485 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

AHA Pszichoterápia Magánrendelő

AHA Pszichoterápia Magánrendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Végh Miklós magánrendelése az AHA Pszichoterápia rendelőben. A rendelő neve: AHA pszichoterápia. Miért? „Aha” élményről beszélünk a pszichoterápiában, amikor egy új felismerés nyíltan, vagy rejtetten megfogalmazódik. Az „aha” élménnyel mindannyian...
Tovább olvasom
1031 Budapest, III. kerület, Pákász utca 6. (Rómaifürdő)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Végh Miklós magánrendelése az AHA Pszichoterápia rendelőben.

  A rendelő neve: AHA pszichoterápia. Miért?

  „Aha” élményről beszélünk a pszichoterápiában, amikor egy új felismerés nyíltan, vagy rejtetten megfogalmazódik.

  Az „aha” élménnyel mindannyian találkoztunk már. Mialatt egy problémát vázolunk, egyszer csak olyan élményünk támad, hogy „jé”, most már világos, hogy is van ez”, vagy „hoppá már magam is értem!”

  A homályos, kavargó, érzelmekkel telített belső tartalmak szavakba foglalása „rendet teremt”. A dolgok hirtelen átláthatóvá, kezelhetővé válnak.

  Pszichoterápia során mind a páciens, mind pedig a terapeuta is számos új felismerésre, „aha” élményre tesz szert.

Megközelíthetőség

  A H5 hévvel közlekedve a Római-fürdő hévállomásig , majd 7 perc séta, a Római Strand melletti csodálatos fasoron. A 106-os busszal közlekedve a Varsa utcai végállomásig, majd 150 lépés a rendelőig.

Parkolás

  A Pók-utcai Lakótelep ingyenes parkolójában, AHA rendelő közelében, mindig található szabad parkoló.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése