1 990 110 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kertész Mária -

Dr. Kertész Mária

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd belgyógyászatból, később higiénéből tett szakvizsgát. A Sportkórház és a László Kórház különböző osztályain dolgozott, majd az Országos Közegészségügyi Intézetben...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kertész Mária -

Dr. Kertész Mária

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd belgyógyászatból, később higiénéből tett szakvizsgát. A Sportkórház és a László Kórház különböző osztályain dolgozott, majd az Országos Közegészségügyi Intézetben pszichoszomatikával, vagyis testi-lelki-környezeti tényezők összefüg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, majd belgyógyászatból, később higiénéből tett szakvizsgát. A Sportkórház és a László Kórház különböző osztályain dolgozott, majd az Országos Közegészségügyi Intézetben pszichoszomatikával, vagyis testi-lelki-környezeti tényezők összefüggéseivel foglalkozott. A budapesti Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen a komplementer orvoslás akupunktúra és homeopátia szakterületeiből tett sikeres vizsgát.

Klinikák, ahol rendel: Akupunktúra Orvosi Rendelő-Rózsadomb Center

Tanulmányok

  • 1980 iskolaegészségtan-és ifjúságvédelem Szakvizsga
  • 1976 közegészségügyi-járványügyi laboratóriumi vizsgálatok Szakvizsga
  • 1963 csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 1959 Budapesti Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése