Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Kiss-Szollinger Attila

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Kiss-Szollinger Attila akupunktőr, nőgyógyász, természetgyógyász és manuálterapeuta, a Medmis Intézet intézetvezető főorvosa és az Integrált Biológiai Regulációs technológia megalapítója. 1995-ben Ackermann Istvánnal és Szüle Jánossal közösen feltal...

Specializáció, szakmai háttér

Nőgyógyászat (meddőségkezelés, kismedencei fájdalom kezelése, vizeletinkontinencia, rákszűrés), Fizioterápia (mágnesterápia, lökéshullám terápia, Bemer terápia), Akupunktúra (fülakkupuntúra, fogyókúrás akkupunktúra, lézerakupuntúra), Bőrbetegségek kezelése (ros...

Tovább olvasom >
A

Medmis Intézet - Budapest

1081 Budapest, VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 13. (Józsefváros)
B

Medmis Intézet - Győr

9022 Győr, Teleki László út 53.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Medmis Intézet - Budapest

1081 Budapest, VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 13. (Józsefváros)
B

Medmis Intézet - Győr

9022 Győr, Teleki László út 53.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kiss-Szollinger Attila akupunktőr, nőgyógyász, természetgyógyász és manuálterapeuta, a Medmis Intézet intézetvezető főorvosa és az Integrált Biológiai Regulációs technológia megalapítója. 1995-ben Ackermann Istvánnal és Szüle Jánossal közösen feltalálták az IBR-SYSTEM mikrointenzitású elektro-magneto diagnosztikai és terápiás biofeedback berendezést, amelynek segítségével jelentős eredményeket érnek számos különböző szakterületet érintő makacs, krónikus betegségek kezelésében. Nőgyógyászati vizsgálatok közül elsősorban meddőségkezeléssel foglalkozik, de végez rákszűrést, megszünteti a kismedencei fájdalmat és a vizeletinkontinenciát is. Akupunktőrként segíteni tud fülzúgás, halláscsökkenés, szédülés, idegbénulás esetén, csökkenteni tudja a reumás fájdalmat, a fejfájást, valamint elősegítheti a fogyást. Manuálterapeutaként a mozgásszervi fájdalmak csökkentésében, megszüntetésében tud segíteni, nyugodtan fordulj hozzá, ha fáj a hátad, derekad, nyakad. Fizioterapeutaként pedig Bemer terápiát, lökéshullám terápiát és mágnesterápiát végez, hogy segítsen a fájdalmak enyhítésében.

Specializáció

 • Nőgyógyászat (meddőségkezelés, kismedencei fájdalom kezelése, vizeletinkontinencia, rákszűrés)
 • Fizioterápia (mágnesterápia, lökéshullám terápia, Bemer terápia)
 • Akupunktúra (fülakkupuntúra, fogyókúrás akkupunktúra, lézerakupuntúra)
 • Bőrbetegségek kezelése (rosacea, ekcéma, psoriasis, hajhullás, pattanás, atópiás dermatitis)
 • Allergiás tünetek kezelése (ételallergia, fémallergia, fogászati allergia kezelése, légúti hurutok, asztma)
 • Természetgyógyászat
 • Manuálterápia

Tanulmányok

 • szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (1989)
 • fizioterápia szakvizsga (1998)
 • akupunktúra szakvizsga
 • manuális medicina szakvizsga
 • homeopátia vizsga
 • ayurvédikus orvoslás vizsga
 • biofizikai orvoslás vizsga

Vélemények

25 értékelés

„Türelmesen végighallgatott, elmagyarázta, mi okozhatja a problémámat, mi okozhatja a betegségem. Nagy szakmai tudású, nagyon felkészült minden betegségre. Sokkal jobban vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek. Eddig senki nem tudta, mik a fő okok nálam!!!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, sokoldalú tudással rendelkező orvos, aki nemcsak a problémát kezeli, hanem az egész embernek próbál segíteni tanácsaival. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves volt a doktorur:)”

„-”

,

„Barátságos, segítőkész.”

,

„A tünetek enyhültek, segített a kezelés.”

,

„A doktor úr speciális módszereivel a betegségem hátterét és az összefüggéseket kereste meg. Úgy gondolom ez nagyon fontos lépés a gyógyulásomhoz. Figyelmes, kedves, udvarias orvos, segítőkész. Mindenkinek ajánlani tudom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„alapos konzultácio kedves, humoros emberi”

,

„Minden kérdésemre érthető választ kaptam. Végre egy hely ahol nem az időt nézték, hanem a beteget, és végre megértettem, hogy hogyan gyógyítják az allergiámat. Számomta teljese hiteles orvos.”

,

„Teljesen érthetően, világosan magyarázta el a doktor úr hogy mi a helyzet, amit tulajdonképpen már magam is sejtettem, kíváncsian várom a terápia végét. :) És kiderült, hogy van egy közös ismerősünk is!”

,

„Nagyon örültem, hogy nem egyből gyógyszerrel próbálkozott megoldani a problémát, hanem alternatívákat adott a gyógyuláshoz.”

,

„A doktor úr nagyon barátságos közvetlen ember.”

,

„Rám szánta az időt, hogy pontosan elmagyarázza, mi okozta a betegségemet. Nagy tudású, jó ember. Közvetlen és barátságos.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Úgy gondolom, hogy a doktor úrnak kimagaslóan nagy a szakmai tapasztalata és a mindenre kiterjedő a figyeleme, udvarias. Nagyon tetszett, hogy a probléma hátterét, a valódi okokat sikerült feltárnia. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig