1 990 038 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Vörös Tamás -

Vörös Tamás

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

1996. óta foglalkozom hagyományos keleti gyógyászattal, amellyel prof. Zhang Zhongguo és prof. Jiang Shuming, a Harbini Egyetem professzorai ismertettek meg, egy a WHO által felügyelt, hároméves képzés keretében. Ezt követően fülakupunktúrás addiktológ...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Vörös Tamás -

Vörös Tamás

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

1996. óta foglalkozom hagyományos keleti gyógyászattal, amellyel prof. Zhang Zhongguo és prof. Jiang Shuming, a Harbini Egyetem professzorai ismertettek meg, egy a WHO által felügyelt, hároméves képzés keretében. Ezt követően fülakupunktúrás addiktológiából, valamint akupresszúrából szereztem oklevelet. Munkám során fő...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1996. óta foglalkozom hagyományos keleti gyógyászattal, amellyel prof. Zhang Zhongguo és prof. Jiang Shuming, a Harbini Egyetem professzorai ismertettek meg, egy a WHO által felügyelt, hároméves képzés keretében. Ezt követően fülakupunktúrás addiktológiából, valamint akupresszúrából szereztem oklevelet. Munkám során főképp a fülakupunktúrát és test akupunktúrás pontjainak speciális, fájdalommentes mikro-áramú kezelését alkalmazom. Főként krónikus mozgásszervi fájdalmak, fejfájás, migrén, funkcionális légzőszervi és emésztő szervrendszeri megbetegedések, allergia kezelésével foglalkozom.

Specializáció

  • Akupunktúra
  • Fülakupunktúra
  • Ryodoraku-terápia
  • Mikro-áramú elektropunktúra

Tanulmányok

  • Hagyományos Kínai Medicina (Egészség Biztonság Alapítvány)
  • Akupresszúra (ETI)
  • Fülakupunktúrás addiktológia,

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2012. április
Segítőkész, odafigyelő, alapos szakember. Megnyugtató személység. Már az első kezelés után javulást érzékeltem.
nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése