704 058 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gyökeres Gyöngyi - Tüdőgyógyász, Allergológus

Dr. Gyökeres Gyöngyi

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Felhívjuk a kedves páciensek figyelmét, hogy a doktornő gyermekek ellátásával nem foglalkozik, csak 16 év feletti páciensek vizsgálatára van lehetőség! Orvosi diplomám megszerzése után a Szent János Kórház Tüdőgyógyászati osztályán dolgoztam 1 évig, ma...

Specializáció

 • krónikus légúti betegségek
 • légúti allergológia

Tanulmányok

 • 1989 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvosi diploma
 • 2001 - Pulmonológia szakvizsga
 • 2006 - Klinikai immunológia...

Tovább olvasom
Live Medic Szakorvosi Centrum
1181 Budapest, XVIII. kerület, Baross utca 39. (Pestszentlőrinc)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XVIII. kerület, Baross utca 39.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Felhívjuk a kedves páciensek figyelmét, hogy a doktornő gyermekek ellátásával nem foglalkozik, csak 16 év feletti páciensek vizsgálatára van lehetőség! Orvosi diplomám megszerzése után a Szent János Kórház Tüdőgyógyászati osztályán dolgoztam 1 évig, majd az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben, ahol 15 évet töltöttem el tüdőgyógyászként. Kórházi éveimet nagyszerű, nemzetközileg is elismert kollégák között tölthettem. Az intézmény betekintést biztosított a diagnosztika, ill. társszakmák területére is, valamint lehetőséget adott hazai és külföldi kongresszusokon való részvételre. Részt vettem az intézet allergológiai szakrendelésének munkájában. Rövid időre elmerülhettem a légzési terápia, ill. légzésrehabilitáció részleteiben. Kórházi tevékenységemmel párhuzamosan pulmonológiai szakrendelésen is dolgoztam. 2010 óta háziorvosi praxisban, családorvosként látom el betegeimet és e mellett 2014-től a Live Medic Szakorvosi Magáncentrumban várom pácienseimet.

Specializáció

 • krónikus légúti betegségek
 • légúti allergológia

Tanulmányok

 • 1989 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvosi diploma
 • 2001 - Pulmonológia szakvizsga
 • 2006 - Klinikai immunológia és allergológia szakvizsga

Vélemények

49 értékelés
2019. október
2019. március
2019. március
2019. február
2019. február
2019. február
Az információban gazdag kapott ambuláns lap.
2019. február
Közvetlenség
2019. február
Doktornő mosolya és sugárzó személyisége. Érzem, hogy odafigyel rám és törődik a problémámmal.
2019. február
2019. február
kedves
Allergiaviszagalat megtortent vervizsgalatbol ugyanebben a rendeloben. az egyik lelet ertekere rakerdeztem es google-ba kereste ki, hogy mi is az. Semmi uj, hasznos informaciot nem kaptam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése