1 572 543 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Álomarc Cosmedica

Álomarc Cosmedica

1026 Budapest, II. kerület,
Budapest, Hargita utca 6
Információk a rendelőről

Életünk folyamatos változás: különféle életszakaszok váltják egymást, melyek mindegyike valamilyen meglepetést tartogat a számunkra. Alkalmanként sok mosolyt, boldogságot, néha azonban terheket és új homlokráncokat. De ezekhez nem kell hozzászoknunk, az idő múlásával akár szebbek is lehetünk, közelebb kerülhetünk ahh...

Tovább olvasom

Álomarc Cosmedica

Információk a rendelőről

Életünk folyamatos változás: különféle életszakaszok váltják egymást, melyek mindegyike valamilyen meglepetést tartogat a számunkra. Alkalmanként sok mosolyt, boldogságot, néha azonban terheket és új homlokráncokat. De ezekhez nem kell hozzászoknunk, az...
Tovább olvasom
1026 Budapest, II. kerület, Budapest, Hargita utca 6
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Életünk folyamatos változás: különféle életszakaszok váltják egymást, melyek mindegyike valamilyen meglepetést tartogat a számunkra. Alkalmanként sok mosolyt, boldogságot, néha azonban terheket és új homlokráncokat. De ezekhez nem kell hozzászoknunk, az idő múlásával akár szebbek is lehetünk, közelebb kerülhetünk ahhoz a bizonyos álomarchoz.

Az Álomarc Cosmedica Esztétikai Centrum egy Magyarországon egyedülálló új vállalkozás, amely – külföldön már sikerrel alkalmazott módszer alapján – a különbözö orvosi esztétikai beavatkozásokat integrálja a legjobb eredmény érdekében. Szakmai specialitásunk az esztétikai beavatkozások összekapcsolása olyan módon,  hogy az orvosi megoldásokat a legjobban illeszkedő kozmetikai kezelésekkel is kiegészítjük, így tökéletesebb szépészeti eredményt biztosítunk vendégeink számára. Büszkék vagyunk gyönyörű környezetben lévő új, esztétikai és kényelmi szempontból is páratlan rendelőnkre, ahol vendégeink rövid időre kiszakadhatnak a hétköznapok ritmusából.

A nem-sebészeti esztétikai beavatkozások nemcsak a bőr felső rétegében, hanem az összes szövet rétegeiben (bőrben, kötőszövetben, izomszövetben) végzett beavatkozásokat jelentik. A bőr fiatalítása mellett lehetővé teszik kisebb anatómiai rendellenességek korrekcióit is. A beavatkozások jellemzően viszonylag rövid ambuláns kezelések, többször ismételhetők és hosszú távon alkalmazhatók. A kezelések mellett a megszokott életvitel folytatható, a mellékhatások minimálisak, a szövődmények lehetőségei nagyon csekélyek.

A kezelések napjainkban egyre népszerűbbek és elfogadottabbak. Nincs egyetlen kizárólagos módszer sem amely biztosítaná a jó esztétikai hatást, azonban a módszerek kombinálásával a szakember csodálatos eredményeket érhet el. A kezelések célja nem a teljes "ránctalanság" hanem egy kellemes, természetes, harmonikus és fiatalos megjelenés visszaadása, amely megújult önbizalom érzését kölcsönzi. Minél fiatalabbnak látszunk, annál jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és ez kihat mind a magán mind a közéletünkre.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 4
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése