128 711 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
ANTEMED POLIKLINIKA

ANTEMED POLIKLINIKA

ANTEMED POLIKLINIKA

Információk a rendelőről


1111 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 14. fszt. 6. (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    Jól megközelíthető helyen alakítottuk ki rendelőnket: a Gellért szállótól néhány száz méterre, egy csendes udvarban. A Gellért téren áll meg a 18, 19, 47 és a 48-as villamos. 7, 7A, 86, 173, 233E, 907, 973 buszok Gellért téri megállója javasolt. Elindult az M4-es metró. Így a Gellért tér akár a Kelenföldi, akár a Keleti pályaudvartól 6-7 perc alatt elérhető. Onnan pedig mindössze 1-2 perc sétányira található a rendelő.

Parkolás

    a Bartók Béla úton a parkolás ingyenes, de nem mindig van szabad hely. Jobb eséllyel lehet megállni a Mányoki út felől jőve az Orlay utcában, vagy a Budafoki út felől érkezve a Csiky utcában. Mindkét utcában parkolóóra működik.

Vélemények

1589 értékelés
2019. március
Az orvosi vizsgálat.
A rendelőben folyó beszélgetés kihallatszódik a váróba (régi ajtók).
2019. március
2019. március
2019. március
2019. március
2019. március
2019. március
A doktor úr odafigyelése.
Kicsit hűvös volt kint a váróban.
2019. március
2019. március
Minden rendben volt.
2019. március
English speaking doctor, helpfullness, complete explanation
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
[[[ link ]]]
Rendelő
Értékelés elküldése