1 572 543 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
AranDent Fogászat

AranDent Fogászat

1111 Budapest, XI. kerület,
Bartók Béla út 32. 1/1.
Információk a rendelőről

Az AranDent Fogászati rendelő félelem- és fájdalommentes, teljes körű fogászati ellátást kínál pácienseinek, legyen szó gyermek vagy felnőtt kezeléséről, fogszabályozásról, vagy szájsebészeti beavatkozásról. Orvosaink mindig törekszenek a bizalmas orvos-beteg kapcsolat kialakítására, hogy ne járjon félelemmel a fogorvo...

Tovább olvasom
AranDent Fogászat

AranDent Fogászat

Információk a rendelőről

Az AranDent Fogászati rendelő félelem- és fájdalommentes, teljes körű fogászati ellátást kínál pácienseinek, legyen szó gyermek vagy felnőtt kezeléséről, fogszabályozásról, vagy szájsebészeti beavatkozásról. Orvosaink mindig törekszenek a bizalmas orvos-b...
Tovább olvasom
1111 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 32. 1/1.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az AranDent Fogászati rendelő félelem- és fájdalommentes, teljes körű fogászati ellátást kínál pácienseinek, legyen szó gyermek vagy felnőtt kezeléséről, fogszabályozásról, vagy szájsebészeti beavatkozásról. Orvosaink mindig törekszenek a bizalmas orvos-beteg kapcsolat kialakítására, hogy ne járjon félelemmel a fogorvosi rendelő felkeresése. 

Beavatkozásaink során a legmagasabb minőségű anyagokat és eszközöket használjuk, és természetesen minden munkánkra garanciát vállalunk. 

Nyitva tartás

Hétfő, szerda: 10:00 - 18:00 Kedd, csütörtök: 14:00 - 20:00 Pénteken és szombaton egyéni megbeszélés alapján. Vasárnap zárva.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése