517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet

Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet

Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A tatai Kórház mind Tata, mind a Tata környéki települések lakosait látja el. Az utóbbi években bővült a szakrendelés kardiológiai és mozgásszervi rehabilitációs osztállyal. Telefonszám:34/586-722

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A tatai Kórház mind Tata, mind a Tata környéki települések lakosait látja el. Az utóbbi években bővült a szakrendelés kardiológiai és mozgásszervi rehabilitációs osztállyal.

  Telefonszám:
  34/586-722

Megközelíthetőség

  A kórház festői környezetben, a Tatai Vár és a Tatai-tó szomszédságában helyezkedik el. A Május 1. út és a Keszthelyi út elágazásánál letérve a Rákóczi utca irányába közelíthető meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése