Google+
130 931 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

AUDIOMEDICAL - Fül-orr-gégészet, hallásközpont - Győr

(0)

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a településen >>>

Információk a rendelőről

Fül-orr-gégészeti rendelőnk egyedülállóan berendezett, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi - az Audio Computer Kft. által építve és berendezve - hanem műszerei...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fül-orr-gégészeti rendelőnk egyedülállóan berendezett, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi - az Audio Computer Kft. által építve és berendezve - hanem műszereink is klinikai színvonalúak, nem beszélve a számítógépes készülékillesztést lehetővé tevő informatikai háttérről. 

Munkánk során feladatunk a fül- orr- gége betegségek diagnosztikája, gyógyítása és követése minden életkorban. Nem lehet különbség a felnőtt és gyermek páciensek ellátásában. Mikroszkópos fülvizsgálat, endoszkópos orr és garat vizsgálat, elektrokauteres kezelés színesíti ellátási palettánkat. 

Természetesen, mivel jelszavunk: JÓ HALLÁS = TELJES ÉLET, minden életkorban egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk, és azért minden eszközt bevetünk, hogy sikerülhessen a hallásproblémák okainak tisztázása, konzervatív kezelése, halláscsökkenések korrigálása a legmodernebb - Magyarországon jelenlévő csaknem teljes palettájú - hallókészülékekkel. Készülék esetén díjtalan hallásvizsgálat és gondozás.

Új réteg...

Vélemények

0 értékelés

Jelenleg nincs vélemény, légy te az első!

Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig