3 043 485 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
AUDIOMEDICAL - Fül-orr-gégészet, hallásközpont - Győr

AUDIOMEDICAL - Fül-orr-gégészet, hallásközpont - Győr

9024 Győr,
Lomnic utca 9.
Információk a rendelőről

Fül-orr-gégészeti rendelőnk egyedülállóan berendezett, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi - az Audio Computer Kft. által építve és berendezve - hanem műszereink is klinikai színvonalúak, nem beszélve a számítógépes készü...

Tovább olvasom
AUDIOMEDICAL - Fül-orr-gégészet, hallásközpont - Győr

AUDIOMEDICAL - Fül-orr-gégészet, hallásközpont - Győr

Információk a rendelőről

Fül-orr-gégészeti rendelőnk egyedülállóan berendezett, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi - az Audio Computer Kft. által építve és berendezve - hanem műsze...
Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fül-orr-gégészeti rendelőnk egyedülállóan berendezett, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi - az Audio Computer Kft. által építve és berendezve - hanem műszereink is klinikai színvonalúak, nem beszélve a számítógépes készülékillesztést lehetővé tevő informatikai háttérről. 

Munkánk során feladatunk a fül- orr- gége betegségek diagnosztikája, gyógyítása és követése minden életkorban. Nem lehet különbség a felnőtt és gyermek páciensek ellátásában. Mikroszkópos fülvizsgálat, endoszkópos orr és garat vizsgálat, elektrokauteres kezelés színesíti ellátási palettánkat. 

Természetesen, mivel jelszavunk: JÓ HALLÁS = TELJES ÉLET, minden életkorban egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk, és azért minden eszközt bevetünk, hogy sikerülhessen a hallásproblémák okainak tisztázása, konzervatív kezelése, halláscsökkenések korrigálása a legmodernebb - Magyarországon jelenlévő csaknem teljes palettájú - hallókészülékekkel. Készülék esetén díjtalan hallásvizsgálat és gondozás.

Új réteg...

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -