885 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

1106 Budapest, X. kerület,
Maglódi út 89-91.
Információk a rendelőről

A Bajcsy- Zsilinszky Kórház Kőbánya Kórház néven is ismeretes. Az intézményben folyamatos fejlesztések zajlanak, az épületek összekapcsolására kiépített híd nagyban elősegíti a könnyebb közlekedést, a betegek rövidebb idő alatt juthanak el a különböző szakrendelésekre. Telefonszám:1/432-75001/432-7523

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Információk a rendelőről

A Bajcsy- Zsilinszky Kórház Kőbánya Kórház néven is ismeretes. Az intézményben folyamatos fejlesztések zajlanak, az épületek összekapcsolására kiépített híd nagyban elősegíti a könnyebb közlekedést, a betegek rövidebb idő alatt juthanak el a különböző sza...
Tovább olvasom
1106 Budapest, X. kerület, Maglódi út 89-91.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
1106 Budapest, X. kerület, Maglódi út 89-91.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Bajcsy- Zsilinszky Kórház Kőbánya Kórház néven is ismeretes. Az intézményben folyamatos fejlesztések zajlanak, az épületek összekapcsolására kiépített híd nagyban elősegíti a könnyebb közlekedést, a betegek rövidebb idő alatt juthanak el a különböző szakrendelésekre.

Telefonszám:
1/432-7500
1/432-7523

Megközelíthetőség

A kórház könnyen megközelíthető, a Kőbánya-Kispest metróállomástól a a Sibrik Miklós útra kanyarodva, majd az út végén balra fordulva helyezkedik el az épület.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése