321 954 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Barna Nelli magánrendelése

Barna Nelli magánrendelése

Barna Nelli magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


  Magánrendelésem egy vidám és barátságos környezetben, a Fejlesztő kuckó és Manócska Családi Napközi épületében található. Legfontosabb célunk, hogy a hozzánk fordulókat a legmagasabb szakmai felkészültséggel segítsük. Az épületben több helyiség találhat...
Tovább olvasom
5100 Jászberény, Puskin sétány 15. 1/5.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

   

  Magánrendelésem egy vidám és barátságos környezetben, a Fejlesztő kuckó és Manócska Családi Napközi épületében található. Legfontosabb célunk, hogy a hozzánk fordulókat a legmagasabb szakmai felkészültséggel segítsük. Az épületben több helyiség található, ahol egyéni gyermek és felnőtt, pár –és család valamint csoportos foglalkozásokra is van lehetőség.

Megközelíthetőség

  Apponyi-téren a Papiron üzlet közelében található, egy almazöld tetőteres sarki épület. Az épület bal oldalán, a kis utca (Attila utca) felől lehet megközelíteni.

Parkolás

  az épület előtt-ingyenes

Vélemények

61 értékelés
2019. augusztus
Az egész találkozás kellemes légkörben zajlott.
Nem volt ilyen.
2019. július
Nagyon kedves volt
2019. június
Kicsit késtünk de a Doktornő kedves volt és maradt, megvárt minket!
2019. június
Pontos,kedves hozzáállás.
2019. május
2019. május
Segitőkész a doktornő.
2019. április
2019. március
2019. január
2018. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése