749 463 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Békés Megyei Központi Kórház

Békés Megyei Központi Kórház

Békés Megyei Központi Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórházban több terület került felújításra: a belgyógyászati osztály, az izotópdiagnosztikai laboratórium, központi streilizáló. A Fertőző pavilon és a Sugárterápiás Centrum kiépítésével a kórház területe gyarapodott, az intézményben kellő lehetőséget me...
Tovább olvasom
5700 Gyula, Semmelweis u. 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórházban több terület került felújításra: a belgyógyászati osztály, az izotópdiagnosztikai laboratórium, központi streilizáló. A Fertőző pavilon és a Sugárterápiás Centrum kiépítésével a kórház területe gyarapodott, az intézményben kellő lehetőséget megadva ezzel a széleskörű vizsgálatok biztosítására.

  Telefonszám:
  66/526-503
  66/526-544

Megközelíthetőség

  A Vértanúk útjáról a Karácsonyi János utca felé elkanyarodva, a Semmelweis útról közelíthető meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése