2 377 794 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bátai Árpád László -

Dr. Bátai Árpád László

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát, majd a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen, majd az Országos Hematológiai és Immunológiai Intézetben szerzett szakmai tapasztalatot. 1996-ban belgyógyászatból, 19...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bátai Árpád László -

Dr. Bátai Árpád László

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát, majd a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen, majd az Országos Hematológiai és Immunológiai Intézetben szerzett szakmai tapasztalatot. 1996-ban belgyógyászatból, 1999-ben hematológiából tett szakvizsgát. 2007 óta a Szent László Kórh...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát, majd a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen, majd az Országos Hematológiai és Immunológiai Intézetben szerzett szakmai tapasztalatot. 1996-ban belgyógyászatból, 1999-ben hematológiából tett szakvizsgát. 2007 óta a Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályának főorvosa. Szakmai érdeklődési körébe a hematológiai rosszindulatú betegségek, és ezek vérképző őssejt transzplantációval való gyógyítása áll. Számos hazai és külföldi szakkonferencia résztvevője.

Klinikák, ahol rendel: Rózsakert Medical Center

Specializáció

  • Hematológiai rosszindulatú megbetegedések
  • Vérképző-őssejt átültetéshez kapcsolódó gondozás

Tanulmányok

  • 1999 haematológia szakvizsga
  • 1996 belgyógyászat szakvizsga
  • 1991 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése