2 377 803 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bácsi Attila -

Dr. Bácsi Attila

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Bácsi Attila belgyógyász - kardiológus magánrendelése. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2006-ban. A diploma megszerzését követően a Veszprém Megyei Kórházban kezdtem dolgozni. 2011-ben belgyógyászatból, 2013-ban kardi...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bácsi Attila -

Dr. Bácsi Attila

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Bácsi Attila belgyógyász - kardiológus magánrendelése. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2006-ban. A diploma megszerzését követően a Veszprém Megyei Kórházban kezdtem dolgozni. 2011-ben belgyógyászatból, 2013-ban kardiológiából szakvizsgáztam. 2012-től a Fejér Megyei Szent György Egyet...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Bácsi Attila belgyógyász - kardiológus magánrendelése. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2006-ban. A diploma megszerzését követően a Veszprém Megyei Kórházban kezdtem dolgozni. 2011-ben belgyógyászatból, 2013-ban kardiológiából szakvizsgáztam. 2012-től a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban belgyógyász –kardiológus szakorvosként tevékenykedem. Az így szerzett gyakorlati tapasztalat alapján 2014-ben echocardiográfiás licenc vizsgát tettem, és a folyamatos kórházi munka során csiszolom a tudásomat. Tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társaságának, a Magyar Kardiológus Társaság Ifjúsági Bizottságának, valamint a Magyar Kardiológus Társaság Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportnak. Részt vettem több kardiológiai témájú konferencia szervezésében, számos előadást tartottam.

Specializáció

 • Echocardiográfia

Kórházi háttér

 • Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház

Tanulmányok

 • 2006 - Pécsi Tudományegyetem - ÁOK
 • 2011 - Belgyógyász szakvizsga
 • 2013 - Kardiológia szakvizsga
 • 2014 - Echocardiográfiás licenc vizsga

Tagságok

 • Magyar Kardiológusok Társasága
 • Magyar Kardiológus Társaság Ifjúsági Bizottság
 • Magyar Kardiológus Társaság Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése