2 901 795 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Juhász Márk -

Dr. Juhász Márk

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Juhász Márk belgyógyász, gasztroenterológus magánrendelése. Húsz éve veszek részt mind a graduális, mind a posztgraduális orvos- és szakdolgozói képzésben, melynek keretében előadásokat tartok és gyakorlatokat vezetek magyar, angol és német nyelve...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Juhász Márk -

Dr. Juhász Márk

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Juhász Márk belgyógyász, gasztroenterológus magánrendelése. Húsz éve veszek részt mind a graduális, mind a posztgraduális orvos- és szakdolgozói képzésben, melynek keretében előadásokat tartok és gyakorlatokat vezetek magyar, angol és német nyelven. Gasztroenterológián belül szűkebb szakterületem a glutén-asszoci...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További belgyógyász magánorvosok

Még több belgyógyász

További belgyógyász magánorvosok

Még több belgyógyász orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Juhász Márk belgyógyász, gasztroenterológus magánrendelése.

Húsz éve veszek részt mind a graduális, mind a posztgraduális orvos- és szakdolgozói képzésben, melynek keretében előadásokat tartok és gyakorlatokat vezetek magyar, angol és német nyelven.

Gasztroenterológián belül szűkebb szakterületem a glutén-asszociált betegségek (coeliakia, nem-coeliakiás gluténszenzitivitás). E témában könyveket írtam, szerkesztettem, konszenzus konferenciát szerveztem, számos külföldi és magyar közleményem jelent meg, továbbá felkért előadásokat tartottam magyar és angol nyelven hazai, illetve nemzetközi tudományos konferenciákon. Ezen túlmenően ebben a témakörben számos alkalommal kértek fel médiaszereplésre, élő és felvételről sugárzott tv-műsorokba, illetve álltam rendelkezésre rádióállomások számára is, rövid interview-k és hosszabb beszélgetések keretében is.

Az utóbbi években egyre több páciens keres fel mind a lisztérzékenység, mind a másik szakterületem, a gyulladásos bélbetegségek (Crohn-betegség, colitis ulcerosa) terén ún. második vélemény (second opinion) összeállítására irányuló kéréssel. Ez szakmailag mindig izgalmas kihívás, mivel ilyenkor általában hosszú évek alatt felgyülemlett dokumentációt kell e célból áttekinteni, ami időigényes és felelősségteljes feladat. Ezekre a konzultációkra a páciensek is sok kérdéssel érkeznek, a leletek átnézése kapcsán pedig bennem további tisztázandó kérdések merülnek fel. A válaszok segítségével lehet kijelölni a továbbiakban szükséges diagnosztikus és terápiás teendőket, az eddigi eredményeket megtartva és szükség esetén új terápiás célokat kijelölve. Ez utóbbi terén hatalmas előrelépést jelentett az ún. biológiai terápiák megjelenése, melyekkel minden korábbi gyógyszercsoporthoz képest hatékonyabban segíthetünk a gyulladásos bélbetegségekben szenvedőkön, most már több mint 10 éve hazánkban is.

Specializáció

 • Lisztérzékenység kivizsgálása
 • Crohn betegség kezelése
 • Colitis ulcerose kezelése
 • Reflux kezelése
 • Fekélybetegség kivizsgálása
 • Gyomor és vastagbéltükrözés
 • Emésztőrendszeri dagantok szűrése
 • Laktórintolerancia, fruktóz malabsorptio diagnosztizálása
 • Másodvélemény adása

Tanulmányok

 • 2004 PhD fokozat
 • 2003 Gasztroenterológia szakvizsga
 • 2001 Belgyógyászat szakvizsga
 • 1996 Semmelweis Egyetem- általános orvos

Dr. Juhász Márk vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -