279 669 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Simon Eszter - Belgyógyász, Foglalkozás-egészségügyi orvos

Dr. Simon Eszter

Beszélt nyelvek: angol
Bemutatkozás

Dr. Simon Eszter belgyógyász szakorvos magánrendelése. Általános orvosi tanulmányaimat követően belgyógyászati szakképesítést szereztem, jelenleg üzemorvos szakorvos jelölt vagyok. 10 évig a budapesti Szent Ferenc Kórházban dolgoztam belgyógyászként a...

Tanulmányok

  • 2019 Foglalkozás-orvostan (üzemorvostan) szakvizsga
  • 2006 Belgyógyászat szakvizsga
  • 2000 Semmelweis Egyetem

Tovább olvasom
Doktor24 Cityzen Egészségközpont
1134 Budapest, XIII. kerület, Váci út 37. 1. emelet (Lőportárdűlő)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Váci út 37. 1. emelet
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Simon Eszter belgyógyász szakorvos magánrendelése.

Általános orvosi tanulmányaimat követően belgyógyászati szakképesítést szereztem, jelenleg üzemorvos szakorvos jelölt vagyok. 10 évig a budapesti Szent Ferenc Kórházban dolgoztam belgyógyászként a kardiológiai és általános belgyógyászati osztályon. Külföldi munkatapasztalatot az Egyesült Királyságban szereztem 2015-2016-ban diabetológiai és obezitológiai osztályon. A Doktor24 cégcsoporttal a közös együttműködésünk 2009-ben kezdődött, 2017 januárjától belgyógyászként és üzemorvos szakorvos-jelöltként tevékenykedem.

Tanulmányok

  • 2019 Foglalkozás-orvostan (üzemorvostan) szakvizsga
  • 2006 Belgyógyászat szakvizsga
  • 2000 Semmelweis Egyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése