128 711 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Belvárosi Egészségcentrum

Belvárosi Egészségcentrum

Információk a rendelőről


Belvárosi Egészségcentrumunkban felkészült szakemberekkel, kellemes és diszkrét környezetben, Budapest szívében várjuk mindazokat, akiknek fontos a szakszerű, gördülékeny és megfizethető egészségügyi ellátás. Számunkra különösen fontos, a betegségek hátte...
Tovább olvasom
1136 Budapest, XIII. kerület, Balzac utca 11. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Belvárosi Egészségcentrumunkban felkészült szakemberekkel, kellemes és diszkrét környezetben, Budapest szívében várjuk mindazokat, akiknek fontos a szakszerű, gördülékeny és megfizethető egészségügyi ellátás. Számunkra különösen fontos, a betegségek hátterében húzódó esetleges lelki okok feltárása, ügyfeleink támogatása és megnyugtatása. A rendelőt üzemeltető Mediszintech Orvostechnikai Kft. két fő profilja a hallókészülékek és a sztómaterápiás gyógyászati segédeszközök forgalmazása, gyártása, szervizelése. Ebből adódóan egészségügyi központunk egyben Hallás- és Sztómacentrum is, emellett nőgyógyászati, belgyógyászat-gasztroenterológiai, proktológiai, és fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálatok, hallásvizsgálatok, vérvétel és laborvizsgálatok és kapcsolódó szolgáltatások vehetőek igénybe a rendelőben. 

Megközelíthetőség

  A WestEnd bevásárlóközponttól 200 méterre, gyalogosan 3 perc.

Parkolás

  A parkolás a környéken fizetős. A bejárat előtt közvetlenül mozgáskorlátozott parkolóhely található.

Nyitva tartás

  Hétfő - Csütörtök: 09.00 - 18.00 Péntek: 09.00 - 15.00

Vélemények

228 értékelés
2019. március
Könnyen megtaláltam a rendelőt
A vizsgálat dühitő volt. A doktornő rápillantott a bőrömre, majd említett két arclemosó tonikot, amit használhatnék. 3 percet töltöttem vele, 16 ezer forintot kellett fizetnem a nagy semmiért.
2019. március
A recepciósok kedvessége. Foglalt időpontom volt a Doktor nő rendelésére, de a Doktor nő aznap nem dolgozott. A rendelő látta a saját rendszerében a foglalt időpontomat, valamint tudta,
hogy aznap a Doktor nő nem dolgozik, mégsem értesített senki, így potyára mentem oda. Azt gondolom, hogy ilyen esetben a rendelő is intézkedhetne, ha már a Doktor nőnek erre nincs kapacitása.
2019. március
Nem volt különösebben.
Az Önök által megadott időpont, nem volt szinkronban a rendelőben nyilvántartott időponttal, így kaptam értesítést, hogy 15:50 - re menjek. Így is volt minimum 20 perc csúszás!
2019. március
A recepciós próbálta telefonon utolérni az orvost, segítőkész volt.
Az orvos nem volt ott, így az orvosról szóló válaszaim irrelevánsak.
2019. március
2019. február
2019. február
2019. február
Többféle fizetési lehetőség közül lehet választani.
2019. február
2019. február
Zsufoltsag.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
[[[ link ]]]
Rendelő
Értékelés elküldése