1 581 276 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
blum COSMETOLOGY - Békéscsaba

blum COSMETOLOGY - Békéscsaba

5600 Békéscsaba,
Kinizsi u. 4-6.
Információk a rendelőről

Kozmetikai szalonunkat, egy év tervezőmunka után, 2008 elején nyitottuk meg Békéscsaba belvárosában a COLOSSEUM GYM terültén azzal a hiánypótló szándékkal, hogy teremtsünk egy olyan, minden igényt kielégítő helyet, ahol professzionális eszközökkel végzett és orvosi szakértelemmel támogatott kozmetikai kezelésekkel állh...

Tovább olvasom
blum COSMETOLOGY - Békéscsaba

blum COSMETOLOGY - Békéscsaba

Információk a rendelőről

Kozmetikai szalonunkat, egy év tervezőmunka után, 2008 elején nyitottuk meg Békéscsaba belvárosában a COLOSSEUM GYM terültén azzal a hiánypótló szándékkal, hogy teremtsünk egy olyan, minden igényt kielégítő helyet, ahol professzionális eszközökkel végzett...
Tovább olvasom
5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kozmetikai szalonunkat, egy év tervezőmunka után, 2008 elején nyitottuk meg Békéscsaba belvárosában a COLOSSEUM GYM terültén azzal a hiánypótló szándékkal, hogy teremtsünk egy olyan, minden igényt kielégítő helyet, ahol professzionális eszközökkel végzett és orvosi szakértelemmel támogatott kozmetikai kezelésekkel állhatunk leendő vendégeink rendelkezésére.

Szalonunkban az IPL kezeléseket dán fejlesztésű ELLIPSE készülékkel orvosi irányítás mellett végezzük. Sok kisebb gyártó foglalkozik lézerek és IPL készülékek forgalmazásával, melyek azonban megfelelő háttér nélkül akár veszélyesek is lehetnek. Célunk, hogy eloszlassuk a köztudatban keringő IPL technológiával kapcsolatos tévhiteket, melyek részben a kezelőszemélyzet hozzá nem értése, részben a nem megfelelő berendezésekkel végzett kezelések miatt alakultak ki. Az ELLIPSE orvosi I2PL készülék garancia a kezelések biztonságosságára és hatékonyságára, melyet számos klinikai kísérlet igazol és dokumentál.

Emellett kozmetikai kezeléseket is végzünk, melyekhez professzionális francia MATIS és amerikai TRUCCO termékeket használunk. A világ vezető kozmetikai márkái közé tartozó MATIS száznál több készítménnyel áll a kozmetikusok és ugyanennyivel a vásárlók rendelkezésére, így valóban egyedülálló, személyre szabott megoldásokat kínál a bőrápolásban. Folyamatos fejlesztések, valamint a teljes körű hatékonyság - és minőségellenőrzés jelenti a garanciát a kimagasló minőségre.

Szakmai felkészültségünket, hozzáértésünket támasztja alá továbbá, hogy olyan neves dermokozmetikumokat gyártó cégek termékforgalmazási engedélyét kaptuk meg, mint a La Roche-Posay és a BABÉ.

Szolgáltatásainkat egyedülállóan az ALLIANZ biztosítja.

Jöjjön el hozzánk és győződjön meg személyesen szolgáltatásaink minőségéről és szakmai hozzáértésünkről.

Megközelíthetőség

Gépkocsival: a Luther utcáról lefordulva több parkolási lehetőség is várja kedves Vendégeinket, legkényelmesebben a Colosseum Gym előtt parkolhatnak díjmentesen, illetve az APEH épületével szemben díj ellenében. Busszal: legközelebbi megállók: Luther u., kis Templom, Szent István tér Gyalogosan: az Andrássy útról (sétálóutca) 1 percre a Luther utca irányába

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése