1 882 854 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Csenkéné Tóth Katalin -

Csenkéné Tóth Katalin

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1997-ben szerzett diplomát, majd 1997 és 2006 között a Debreceni Bőrgyógyászati Klinikán dolgozott. 2004-ben bőrgyógyászat-, nemigyógyászat- és kozmetológiából tett szakvizsgát. 2004-től kezdve vezet magánrendelést...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Csenkéné Tóth Katalin -

Csenkéné Tóth Katalin

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1997-ben szerzett diplomát, majd 1997 és 2006 között a Debreceni Bőrgyógyászati Klinikán dolgozott. 2004-ben bőrgyógyászat-, nemigyógyászat- és kozmetológiából tett szakvizsgát. 2004-től kezdve vezet magánrendelést Debrecenben, mely 2009-ben egy békéscsabai rendelővel bővült. Munkáj...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1997-ben szerzett diplomát, majd 1997 és 2006 között a Debreceni Bőrgyógyászati Klinikán dolgozott. 2004-ben bőrgyógyászat-, nemigyógyászat- és kozmetológiából tett szakvizsgát. 2004-től kezdve vezet magánrendelést Debrecenben, mely 2009-ben egy békéscsabai rendelővel bővült. Munkája során a legmodernebb eszközöket, terápiás eljárásokat alkalmazza, páciensei között mind a hagyományos bőrproblémákkal küzdők, mind az esztétikai bőrgyógyászati kezelésekre vágyók megtalálhatóak.

Klinika, ahol rendel:
Oliva Med Bőrgyógyászati Centrum

Specializáció

  • bőrgyógyászati betegségek diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 1997 Debreceni Orvostudományi Egyetem
  • 2004 bőrgyógyászat-, nemigyógyászat-, kozmetológia szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése