1 886 430 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Péch Zsófia - Bőrgyógyász

Dr. Péch Zsófia

4.85 | 104 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi...

Tovább olvasom
Dr. Péch Zsófia - Bőrgyógyász

Dr. Péch Zsófia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi Szakrendelőintézet Bőrgyogyaszatán és a Pest megyei Flór Ferenc Kór...

Tovább olvasom
Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)
MaBelle Klinika
1061 Budapest, VI. kerület, Andrássy út 43. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi Szakrendelőintézet Bőrgyogyaszatán és a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban dolgoztam. Ez utóbbiban jelenleg is a fekvőbeteg osztályon és az ambulancián látom el a pácienseket.

Esztétikai tanácsadás, anyajegyszűrés, acnés panaszok, psoriasis, seborrhoeas dermatitis, hólyagos bőrelváltozások, bőrgyógyászati infectiók, vírusos növedékek ill.egyéb jó- és rosszindulatú bőrdaganatok vizsgálata és kezelése, valamint eltávolítása céljából forduljon hozzám bizalommal!

Specializáció

 • anyajegyszűrés
 • aknés bőr
 • psoriasis
 • seborrhoeas dermatitis

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Bőr - Nemikórtani és Onkológiai Klinika
 • Honvéd Kórház
 • Szent István Kórház
 • Heim Pál Kórház
 • III. kerületi Szakrendelőintézet
 • Flór Ferenc Kórház

Tanulmányok

 • 2016 Bőrgyógyászat szakvizsga
 • 2003 Semmelweis Egyetem - általános orvos

Vélemények

4.85 az 5-ből
104 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
2 %
1 csillag
1 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.83
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.85
Megfelelő volt az ellátásod? 4.87

Részletes vélemények

Mónika Krisztina
2021. december
Nagyon kedves és barátságos volt a doktornő. Precíz vizsgálat után meg állapította a diagnózist és elmagyarázta a kezelést. Csak ajánlani tudom.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. november
Hozzáértő orvos, nem kellett várakozni, érthető utasítások, figyelmes és kedves, megnyugtató, hogy hívható, amennyiben nem javul az állapotom
Egyáltalán nem volt kellemetlen tapaszralatom, nincs mit írjak.
Eszter
2021. szeptember
Türelmes, segítőkész, kedves a Doktor nő.
Nem volt.
P. Hajnalka
2021. szeptember
Nagyon nagyon kedves, mindenről tájékoztatott, mindent elmagyarázott.
Nem volt!
N.Péter
2021. szeptember
Nagyon kedves, szimpatikus a doktornő. Szakmailag nagyon jónak tartom, mert voltam már több bőrgyógyásznál előtte, de ott csak félrekezeltek. A doktornő elsőre jó krémet írt fel amitől szinte teljes a gyógyulás.
-
Dávid
2021. szeptember
Sokadszorra mentem Zsófiához. Az eddigi legnagyobb pozitiv csalodas orvosokkal szemben, amit eddig tapasztaltam. Őszinte, becsületes és valóban a gyógyítás a célja. Csak ajánlani tudom! Forduljatok hozzá bizalommal! Big up!
Varnom kellett 1,5 percet. :P
Péter
2021. szeptember
Türelmes, volt a doktornő és részletes vizsgálat után minden kérdésemre választ kaptam. Megnyugtató volt számomra emberi hozzáállása és szakmai felkészültsége egyaránt.
nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom.
Katalin
2021. szeptember
Mindenkinek csak ajánlani tudom
Nincs
Bence
2021. szeptember
A doktornő rendkívül kedves és határozott személyiség. Nagy odafigyeléssel kezelte a panaszaimat. Meggyőző hozzáértés és alaposság jellemzi. Ezenfelül a betegeket lelkiismeretesen és következetesen látja el. A legjobb doktornő, csak ajánlani tudom.
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. szeptember
Hatalmas empátiával és figyelmességgel kezelt, telefonon mindig elérhető volt, ill. amikor nem, amint tehette, visszahívott.
Nem volt-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése