1 473 975 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Péch Zsófia - Bőrgyógyász

Dr. Péch Zsófia

4.8 | 62 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi...

Tovább olvasom
Dr. Péch Zsófia - Bőrgyógyász

Dr. Péch Zsófia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi Szakrendelőintézet Bőrgyogyaszatán és a Pest megyei Flór Ferenc Kór...

Tovább olvasom
Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A bőrgyógyászati szakképzésem során a SE Bőr- Nemikórtani es Onkológiai Klinikán, a Honvéd Kh. Bőrgyógyászati osztályon, a Szent István Kh. Égés- és Plasztikai Sebeszeti osztályon, a Heim Pál Kh. Bőrgyógyászati osztályon és ambulancián, a III. kerületi Szakrendelőintézet Bőrgyogyaszatán és a Pest megyei Flór Ferenc Kórházban dolgoztam. Ez utóbbiban jelenleg is a fekvőbeteg osztályon és az ambulancián látom el a pácienseket.

Esztétikai tanácsadás, anyajegyszűrés, acnés panaszok, psoriasis, seborrhoeas dermatitis, hólyagos bőrelváltozások, bőrgyógyászati infectiók, vírusos növedékek ill.egyéb jó- és rosszindulatú bőrdaganatok vizsgálata és kezelése, valamint eltávolítása céljából forduljon hozzám bizalommal!

Specializáció

 • anyajegyszűrés
 • aknés bőr
 • psoriasis
 • seborrhoeas dermatitis

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Bőr - Nemikórtani és Onkológiai Klinika
 • Honvéd Kórház
 • Szent István Kórház
 • Heim Pál Kórház
 • III. kerületi Szakrendelőintézet
 • Flór Ferenc Kórház

Tanulmányok

 • 2016 Bőrgyógyászat szakvizsga
 • 2003 Semmelweis Egyetem - általános orvos

Vélemények

4.8 az 5-ből
62 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
6 %
3 csillag
0 %
2 csillag
2 %
1 csillag
2 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.8
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Iván
2021. június
Rendezett környezetben, magas szintű szakértelem. Csak jót lehet mondani!
Nem volt ilyen.
Zsofia
2021. június
Vegre egy jo orvos, aki gyors es hatekony kezelest adott a rosaceas problemamra mivel evek ota kuzdottem. Miota hozza jarok, az arcom is rendben van. Mellesleg mindig kedves es figyelmes!!
Nem volt.
Erika
2021. június
Nagyon barátságos a Doktornő.
B. Laura
2021. május
Először egy konzultáción voltam a Doktornőnél, ahol 15 perces csúszással kezdtünk, ami végülis nem zavart, meghallgatta a panaszaim, majd megbeszéltük,hogy legközelebb melanóma szűrésre jövök hozzá. Odaadta a névjegykártyáját és mondta,hogy hívjam őt és VELE egyeztessek időpontot. Így is lett, felhívtam,fixáltuk a dátumot, de amikor elérkezett a nap, a rendelőben nem találtak az időpontot, az orvos nem volt benn. Felhívták telefonon, majd odaadták nekem.A Doktornő stílusa bicskanyitogató volt!
Csak azt kérdezgette,hogy mikor hívtam,hány hete..Aztán magyarázni kezdte,hogy ő mondta,hogy fel kell hívnom a rendelőt is és ott is fixálnom kell a dátumot!Az egy dolog,hogy ez a bizonyos mondata egyáltalán nem rémlik,de nem értem,hogy akkor miért nyomta a kezembe a névjegyét,hogy őt hívogassam időpontért! A problémám igazából a stílusával volt,hogy neki állt feljebb és még egy árva “bocsánat” se hagyta el a száját!Bár azt mondta, hogy 11:40-től rendel és mehetek!(10:00ra volt időpontom)Kedves!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
Péch doktornő nagyon szimpatikus, kedves és emberi. Kiváló a szakmájában, amit láthatóan nagyon szeret is. Részletes magyarázatot adott minden kérdésemre, és nagy gondosággal, precizitással távolította el a fibrómáimat.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
Nagyon kedves és szakmailag felkészül volt a doktornő.
nem volt
Balázs
2021. április
Korrekt, precíz és nagyon jó hangulatú beszélgetés. Egy pillanattal sem tartott tovább a szükségesnél, de azt sem éreztem, hogy bárki siettetne.
Minden pozitív volt, így nem tudok kellemetlenségről beszámolni.
Szilvi
2021. április
Pontos fogadas Problemam megoldasa
No
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Gyorsan megvoltunk egy fibróma levétellel, örültem neki.
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
A kezelés lépéseit alaposan elmagyarázta, és felajánlotta a későbbi kapcsolatfelvétel lehetőségét is, ha kérdésem lenne.
A vizsgálat nem tűnt alaposnak (1 mp rátekintés a problémára 2 méterről), de biztosan azért, mert ez neki hétköznapinak számít.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése