1 882 845 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bognár Péter -

Dr. Bognár Péter

4.97 | 34 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Bognár Péter bőr, nemigyógyász magánrendelése. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, eleinte mint szakorvos, majd egyetemi tanársegéd. Szakmai tapasztalataim a Klinika fekvőbeteg osz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bognár Péter -

Dr. Bognár Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Bognár Péter bőr, nemigyógyász magánrendelése. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, eleinte mint szakorvos, majd egyetemi tanársegéd. Szakmai tapasztalataim a Klinika fekvőbeteg osztályain, majd a járóbeteg szakrendeléseken (általános bőrgyógyászati...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Bognár Péter bőr, nemigyógyász magánrendelése.

A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, eleinte mint szakorvos, majd egyetemi tanársegéd. Szakmai tapasztalataim a Klinika fekvőbeteg osztályain, majd a járóbeteg szakrendeléseken (általános bőrgyógyászati, STD/nemigyógyászati, onkodermatológiai, és allergológiai szakambulanciák) szereztem.
A Körúti Orvosi Centrumban magánbőrgyógyászként azokat az embereket kezelem, akiknek aknés vagy rosaceás a bőrük, esetleg valamilyen bőrnövedéket szeretnének eltávolíttatni. Anyajegy- és bőrrákszűrést is vállalok, valamint nagy szakértelemmel kezelem a pikkelysömört és az ekcémát - az utóbbi betegség kutatásom tárgya is. Emellett lézeres és esztétikai kezeléseket is végzek (pl. Guna Biolifting, mezoterápia, ráncfeltöltés). A betegellátás mellett részt veszek a magyar és külföldi orvostanhallgatók, valamint szakorvos jelöltek képzésében. Rendszeresen előadok hazai továbbképző konferenciákon, tudományos eredményeinkkel több alkalommal szerepeltem nemzetközi konferencián is. Jelenlegi kutatási területem a bőr védekező funkciójának vizsgálata, ennek szerepe az ekcémás megbetegedésekben.

Specializáció

 • Lézeres kezelések
 • Esztétikai kezelések
 • Acne és rosacea komplex orvos-esztétikai kezelése
 • Anyajegy és bőrrák szűrés
 • Bőrnövedékek (fibroma, keratosis seborrhoica) eltávolítása
 • Ekcéma, pikkelysömör kezelése

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, summa cum laude minősítés (2006)
 • Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga (2011)
 • Freiburg, Németország, Universitätsklinikum Freiburg, Abteilung Plastische und Handchirurgie – 1 hónap plasztikai sebészet gyakorlat (2005)
 • Restylane ráncfeltöltő tanfolyam (2009)
 • Köln, Németország – Ernst Klenk Symposium in Molecular Medicine Extracellular Matrix in Health and Disease – elméleti továbbképzés (2009)
 • Mezoterápiás és Mezorolleres tanfolyam (2010)
 • Guna Biolifting esztétikai kezelések tanfolyam (2014)

Vélemények

4.97 az 5-ből
34 értékelés alapján
5 csillag
97 %
4 csillag
3 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.97
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.97
Megfelelő volt az ellátásod? 4.97

Részletes vélemények

Nev nincs
2021. április
Ket anyajegyet tavolitott el az arcomrol, nyoma sem maradt. Humor, empatia, szakertelem. Koszonom.
Eredetileg az orvosi centrum hirdetesre jelentkeztem egy koromelvaltozas lezeres kezelesere. Sajnos ez tobb kezeles ellenere sem szunt meg teljesen.
Kiss Lili
2021. február
Az orvoscentrum közege és korszerűsége lenyűgöző volt. A Doktor úr türelmesen és precízen végezte munkáját, nagyon segítőkész volt a kezelés során. https://meliorabykoc.hu/
-
Kiss Laura
2021. január
A kezelésemmel kapcsolatos konzultációk nagyon kellemesen teltek, a Doktor úr nagyon kedves volt és ügyelt minden részletre. Maga a kezelés is jól zajlott, semmi probléma nem volt. Csak ajánlani tudom.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. december
Doktor úr kedvessége, szakmai kiválósága.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Bognár doktor úr hihetetlenül felkészült, és nem csak a saját, szigorúan vett szakterületén. Ismeri és észben tartja az olyan egyéb, a bőrgyógyászathoz szorosan nem kapcsolódó egészségügyi állapotokat és körülményeket, amelyek azonban befolyásolhatják a kezelést.
Fibróma eltávolításnál picit égetett a lézer. :-)
Jorge
2020. november
Dr. Bognár a legjobb bőrgyógyász, akit valaha meglátogattam. Kiváló élmény.
Semmi.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Szuperjofej a Bognar doktor ur, nagyon alaposan tajekoztat, es azonnal szimpatikus, vidam hangulatot teremt.
Ilyen nincs, minden szuper volt.
Brigitta
2020. július
A doktor úr nagyon szakszerűen látott el, minden kérdésemre türelmesen válaszolt.
-
Olimpia
2020. június
Hihetetlen hogy a mai világban léteznek még emberséges orvosok. Számtalan rossz tapasztalat és sikertelen beavatkozás után, Dr. Bognár Péter nemcsak hogy már második alkalommal emlékezett, hogy milyen panasszal érkeztem, (nem kellett újból megismételni mindent mint az összes többi előző orvosnál), de figyelemmel kíséri a teljes gyógyulásomat is. Köszönöm!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. április
Nagyon meglepett, hogy mennyire emberséges és kedves volt az orvos a vizsgálat alatt. Meghallgatta a panaszaimat és azokra kaptam kezelést/gyógyszert. Egyszer sem sértett vagy alázott meg a vizsgálat alatt. Ilyen még sose történt velem.
Nem történt semmi kellemetlen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése