1 875 462 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Brunner Alexandra -

Dr. Brunner Alexandra

4.33 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Brunner Alexandra vagyok. 2015-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt egyértelművé vált, hogy bőr- és nemigyógyászattal szeretnék foglalkozni. Már ekkor kutatómunkát kezdt...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Brunner Alexandra -

Dr. Brunner Alexandra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Brunner Alexandra vagyok. 2015-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt egyértelművé vált, hogy bőr- és nemigyógyászattal szeretnék foglalkozni. Már ekkor kutatómunkát kezdtem a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáj...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Brunner Alexandra vagyok. 2015-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt egyértelművé vált, hogy bőr- és nemigyógyászattal szeretnék foglalkozni. Már ekkor kutatómunkát kezdtem a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, ahol 2018-ban PhD fokozatot szereztem a gonorrhoea (tripper) kórokozójának mikrobiológiai vizsgálatával, antibiotikum rezisztencia viszonyainak elemzésével, különös tekintettel az érvényes terápiás ajánlásokra. Kutatómunkámat több hazai és nemzetközi konferencián is díjazásban részesítették.

Folyamatos szakmai továbbképzés céljából számos hazai és nemzetközi konferencián is részt vettem (Moszkva, Madrid, Párizs, Bécs, Barcelona).

A diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, ahol bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsgát tettem.

Úgy gondolom az orvos feladata nem csupán a gyógyítás, a páciens egészségének megőrzése, vagy a naprakész tudás, de legalább ilyen fontos az orvos és páciens között a nyílt, empatikus légkör megteremtése is a gyógyuláshoz vezető úton.

 

 

 

Specializáció

  • Gonorrhoea kezelése
  • STD szűrése és kezelése
  • Bőrgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika

Tanulmányok

  • Bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga
  • 2015 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4.33 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4
Megfelelő volt az ellátásod? 4

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. december
Maga a doktornő egy tisztelettudó, jól képzett, fiatal nő. Kellemes, pozitív a kisugárzása
A belváros zsúfoltságán kívül - és minden, ami ezzel jár, - nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése