697 041 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Harmos Ferenc

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

A klasszikus bőrgyógyászaton kívül, a szexuálisan terjedő megbetegedésekkel, anyajegyvizsgálattal és anyajegy eltávolítással, valamint esztétikai beavatkozásokkal is foglalkozom rendelőmben. Végzek például lézeres szőrtelenítést, ráncfeltöltést (botoxs...

Specializáció

 • krónikus bőrbetegségek gyógyítása
 • anyajegy szűrés
 • anyajegy eltávolítás
 • nemibeteg szűrés
 • terhességi akné kezelése
 • lézeres szőrt...

Tovább olvasom
Harmo-Derma Kft.
1053 Budapest, V. kerület, Múzeum körút 7. 1. em. 1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Múzeum körút 7. 1. em. 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

A klasszikus bőrgyógyászaton kívül, a szexuálisan terjedő megbetegedésekkel, anyajegyvizsgálattal és anyajegy eltávolítással, valamint esztétikai beavatkozásokkal is foglalkozom rendelőmben. Végzek például lézeres szőrtelenítést, ráncfeltöltést (botoxszal és hyaluronsavas kezeléssel is), valamint vállalok kémiai hámlasztást (akné, hegek, májfoltok, benövő szőrszálak ellen). Emellett segíteni tudok azoknak a terhes nőknek, akiknek a bőrén akné alakult ki a hormonváltozás hatására. *** 2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. A diploma megszerzését követően a HIV vírus kutatásával kezdtem el foglalkozni. Ennek részeként, két évet víruskutató központban töltöttem Németországban. Ezután a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán helyezkedtem el, ahol az immunológiai, onkológiai és általános bőrgyógyászati osztályokon, a klinika általános és STD ambulanciáján szereztem szakmai gyakorlatot. 5 év képzés után kiváló minősítéssel szereztem szakvizsgát bőr-, nemigyógyászat és kozmetológiából. *** Fő érdeklődési területem: általános bőrgyógyászat, anyajegyvizsgálat, melanóma és bőrdaganatok szűrése, chronicus bőrbetegségek gondozása, STD gondozás, jóindulatú bőrelváltozások eltávolítása, ambuláns kisműtétek elvégzése, valamint bőrmegújító, fiatalító kozmetológiai kezelések.

Specializáció

 • krónikus bőrbetegségek gyógyítása
 • anyajegy szűrés
 • anyajegy eltávolítás
 • nemibeteg szűrés
 • terhességi akné kezelése
 • lézeres szőrtelenítés a test számtalan pontján
 • ráncfeltöltés (botox és hyaluronsavas kezelés)
 • túlzott izzadás kezelése botoxszal
 • peeling - kémiai hámlasztás

Vélemények

328 értékelés
2019. március
Türelmes, segítőkész, azonnal tudta mi a baj és kaptam segítséget.
2018. december
Autoimmun betegséggel fordultam hozzá segítségért! Nagyon készséges volt, és segít nekem olyan orvoshoz kerülni, aki talán többet tehet. Bár a konzultáció megvolt, Ő mégsem kért pénzt azért, hogy az idejéből rám is fordított! Tiszteletre Méltó Orvos!
2018. november
2018. szeptember
2018. szeptember
Szép rendelő, kedves fogadtatás. Minden rendben volt
2018. augusztus
Az egyetlen orvos volt Bp-n, aki azonnal fogadott, amikor szükségem volt rá.
2018. július
2018. július
Az orvos pontos volt, gyors és megnyerő.
2018. július
Dr. Harmos magasan képzett és empatikus bőrgyógyász. Erősen ajánlom őt szakmai szaktudására és kedvességére.
2018. július
A doktor úr nagyon kedves, empatikus volt. Részletesen elmagyarázta a lehetőségeket. Gyors, szakszerű ellátást kaptam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése