330 390 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Harmo-Derma Kft.

Harmo-Derma Kft.

Harmo-Derma Kft.

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A bőrgyógyászati magánrendelés szakorvosai: Dr. Harmos Ferenc és Dr. Kuzmanovszki Daniella.  Várják szeretettel pácienseiket általános bőrgyógyászati kivizsgálására, anyajegy vizsgálatára, esztétikai és lézeres beavatkozásokra is. 
1053 Budapest, V. kerület, Múzeum körút 7. 1. em. 1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A bőrgyógyászati magánrendelés szakorvosai: Dr. Harmos Ferenc és Dr. Kuzmanovszki Daniella. 

    Várják szeretettel pácienseiket általános bőrgyógyászati kivizsgálására, anyajegy vizsgálatára, esztétikai és lézeres beavatkozásokra is. 

Parkolás

    A Kálvin tér felől érkezve az ELTE és a Burger King épülete között található felszíni parkolóban. Az Astória felől érkezve, az első utcán (Ferenczy István utca) jobbra, majd ismét rögtön jobbra (Magyar utca), majd a végén balra (Reáltanoda utca) kb. 100 méterre található mélygarázsban. A Múzeum krt. 7. számú házba a Magyar utca felől (Reáltanoda utcával szemben) is meg lehet közelíteni.

Vélemények

284 értékelés
2019. július
2019. július
2019. július
2019. március
Könnyen megközelíthető helyen van a rendelő, és aznap hajnalban tudtam még reggel 9-re időpontot foglalni. A recepciós hölgy nagyon kedves volt,a váró nem hivalkodó, de kényelmes.
2019. január
2018. december
2018. december
2018. december
2018. november
2018. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése