322 938 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Jókai Hajnalka - Bőrgyógyász

Dr. Jókai Hajnalka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr Jókai Hajnalka bőrgyógyász szakorvos magánrendelése. 2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 3 évig a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán do...

Specializáció

  • anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata
  • jóindulatú növedékek eltávolítása
  • nemibetegségek szűrése, kezelése

Tovább olvasom
Harmo-Derma Kft.
1053 Budapest, V. kerület, Múzeum körút 7. 1. em. 1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Múzeum körút 7. 1. em. 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Jókai Hajnalka bőrgyógyász szakorvos magánrendelése.

2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 3 évig a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgoztam PhD fokozatszerzőként. Kutatási területem középpontjában a pikkelysömör és annak kezelése állt, munkásságommal a PhD fokozatot már a klinikai képzésbe becsatlakozva, 2014-ben nyertem el. Rezidensként, majd szakorvosjelöltként a Bőrklinikán képződtem, számos szakterülettel megismerkedve az elmúlt években. A szakvizsga óta jelenleg is dolgozom az általános bőrgyógyászati, onkodermatológiai, valamint nemigyógyászati rendeléseken. Emellett részt veszek szakmai előadások megtartásában, valamint a klinikán tanuló orvostanhallgatók oktatásában. Rendelésemen a fő tevékenységi köröm: az általános bőrgyógyászati kórképek kivizsgálása, kezelése; anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata, jóindulatú növedékek eltávolítása; valamint nemibetegségek szűrése, kezelése. Számomra az egyik legfontosabb gondolat, amit a hátrahagyott időből magammal hozok, hogy maga a gyógyító munka empátiával és odafordulással kezdődik, csak ezután jöhet minden orvosi tudás, tapasztalat.

Specializáció

  • anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata
  • jóindulatú növedékek eltávolítása
  • nemibetegségek szűrése, kezelése

Vélemények

8 értékelés
2019. május
A doktornő rendkívüli kedvessége, türelme és az àltala végzett vizsgálat alapossága. Sok ilyen orvos kellene.
2018. november
A doktornő kedves, hozzáértő, nagyon-nagyon alapos volt a szűrésen. Türelmesen végignézte az összes apró anyajegyem, minden érdeklődő kérdésemre válaszolt. Szívből ajánlom mindenkinek!
2018. november
A doktornő nagyon nagyon kedves, alapos kivizsgálás után mondott csak szakvéleményt. Mindenképp ajánlanám bárkinek!
2018. október
Nagyon kedves, alapos, körültekintő a doktornő. Csak jót tudok mondani róla.
2018. augusztus
A doktornő kedvessége, alapossága
2018. augusztus
A doktornő nagyszerű szakember, amit más orvos eddig nem tudott igazolni, azt ő rövid időn belül felismerte. Megbízhatónak tartom. Máskor is az ő rendelését fogom felkeresni.
2018. július
2018. június
Az, hogy a pontos diagnózis felállítása érdekében nem volt rest segítséget kérni kollégájától. Ez volt az a pillanat, ami meggyőzőtt arról, hogy jó helyet választottam
Nem volt ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése