2 377 860 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Jókai Hajnalka - Bőrgyógyász

Dr. Jókai Hajnalka

5.00 | 15 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr Jókai Hajnalka bőrgyógyász szakorvos magánrendelése. 2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 3 évig a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán do...

Tovább olvasom
Dr. Jókai Hajnalka - Bőrgyógyász

Dr. Jókai Hajnalka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr Jókai Hajnalka bőrgyógyász szakorvos magánrendelése. 2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 3 évig a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgoztam PhD fokozatszerzőként. Kutatási területem középpontjában a p...

Tovább olvasom
Harmo-Derma Kft.
1073 Budapest, VII. kerület, Erzsébet krt. 14. 1/1. (16-os kapucsengő) (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Jókai Hajnalka bőrgyógyász szakorvos magánrendelése.

2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően 3 évig a budapesti Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgoztam PhD fokozatszerzőként. Kutatási területem középpontjában a pikkelysömör és annak kezelése állt, munkásságommal a PhD fokozatot már a klinikai képzésbe becsatlakozva, 2014-ben nyertem el. Rezidensként, majd szakorvosjelöltként a Bőrklinikán képződtem, számos szakterülettel megismerkedve az elmúlt években. A szakvizsga óta jelenleg is dolgozom az általános bőrgyógyászati, onkodermatológiai, valamint nemigyógyászati rendeléseken. Emellett részt veszek szakmai előadások megtartásában, valamint a klinikán tanuló orvostanhallgatók oktatásában. Rendelésemen a fő tevékenységi köröm: az általános bőrgyógyászati kórképek kivizsgálása, kezelése; anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata, jóindulatú növedékek eltávolítása; valamint nemibetegségek szűrése, kezelése. Számomra az egyik legfontosabb gondolat, amit a hátrahagyott időből magammal hozok, hogy maga a gyógyító munka empátiával és odafordulással kezdődik, csak ezután jöhet minden orvosi tudás, tapasztalat.

Specializáció

  • anyajegyek, bőrdaganatok szűrővizsgálata
  • jóindulatú növedékek eltávolítása
  • nemibetegségek szűrése, kezelése

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Rebeka
2022. április
Nagyon kedves, alapos, lelkiismeretes doktornő. Minden kérdésre kimerítően válaszolt, nem siettetett, alaposan megvizsgált.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. március
A doktornő minden kérdésemre kimerítően válaszolt. Nagyon alapos volt és mindezt rendkívül kedvesen tette.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. február
A szakszerű,precíz ellátás.
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. február
Csak ilyen kedves és figyelmes orvos való magánegészségügybe, mint a doktornő.
-
Gabor
2019. november
A doktorno olyan hihetetelnul kedves, figyelmes, alapos, lelkiismeretes volt, hogy teljesen sokkos allapotba kerultem, a jo ertelemben. Nem emlekszem, hogy barmelyik orvos eletemben ennyit foglalkozott volna velem, es ennyire kedves lett volna. Pedig semmi oka nem volt erre, elintezhetett volna 5 perc alatt is, es semmi rosszat nem szolhattam volna akkor sem. Es meg azota sem teljesen tertem magamhoz. Azon gondolkodom, visszamegyek kontrollra csak azert, hogy meg egyszer ilyen elmenyem lehessen.
Az hogy 800 metert sprinteltem, mert nem akartam elkesni az idopontomrol. Annyira leizzadtam, hogy ettol meg az is jobb lett volna, ha lekesem az egeszet. De ez az en hibam, nem a doktornoe, aki meg igy is el tudott viselni. Hihetetlen.
J. Kovács Zsuzsa
2019. május
A doktornő rendkívüli kedvessége, türelme és az àltala végzett vizsgálat alapossága. Sok ilyen orvos kellene.
-
Mónika
2018. november
A doktornő kedves, hozzáértő, nagyon-nagyon alapos volt a szűrésen. Türelmesen végignézte az összes apró anyajegyem, minden érdeklődő kérdésemre válaszolt. Szívből ajánlom mindenkinek!
-
Anikó
2018. november
A doktornő nagyon nagyon kedves, alapos kivizsgálás után mondott csak szakvéleményt. Mindenképp ajánlanám bárkinek!
-
Georgina
2018. október
Nagyon kedves, alapos, körültekintő a doktornő. Csak jót tudok mondani róla.
-
Nóra
2018. augusztus
A doktornő kedvessége, alapossága
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése